Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, întâlnire romantică de Anul Nou! Cu ce probleme s-a confruntat aceștia

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, întâlnire romantică de Anul Nou! Cu ce probleme s-a confruntat aceștia

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, întâlnire romantică de Anul Nou! Cu ce probleme s-a confruntat aceștia

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au vrut o întâlnire romantică de Anul Nou, însă lucrurile nu au mers așa cum au plănuit cei doi. Paparazzi au surprins momentul de la restaurant. 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, întâlnire romantică de Anul Nou

Alexandru Ciucu, celebrul designer, a dorit să-și scoată frumoasa soție, pe Alina Sorescu, la un restaurant de lux din Capitală, chiar în ziua de Anul Nou. Cei doi au dorit un moment special, însă lucrurile nu au evoluat deloc așa cum sperau ei. Paparazzi de la spynews.ro au surprins problemele cu care aceștia s-au confruntat.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, întâlnire romantică de Anul Nou! Cei doi au ieșit în ultima zi din an la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din București pentru a sărbători împreună terminarea acestui an. Din păcate, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din oraș. Imaginile surprinse de paparazzi demonstrează că pandemia a schimbat absolut totul, chiar și locurile în care merg vedetele noastre.

Încă de când au ajuns aproape de local, cei doi au întâmpinat probleme. Vremea nu a fost de partea lor și s-au grăbit să ajungă în restaurant. De asemenea, aceștia au mers mai mult separat decât împreună. Imediat cum au intrat în local s-au du țintă la masa pe care, cel mai probabil, au văzut-o de afară, doar că, nu s-au așezar în respectivul loc. Cei doi s-au întors la intrare, unde au zăbovit minute în șir.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, întâlnire romantică de Anul Nou! În timpul acesta au schimbat câteva vorbe cu angajații, purtând masca de protecție, iar într-un sfârșit s-au așezat și ei la o masă. Imediat cum au făcut acest lucru, un chelner i-a servit cu apă plată, dar și cu cei fierbinte, numai bun pentru vremea rece de afară. Aceștia au zăbovit mult până a alege felurile de mâncare pe care le voiai, însă odată deciși, aceștia s-au oprit din vorbit și s-au bucurat de bucatele aduse de chelneri.

Care este motivul pentru care Alexandru Ciucu ar părăsi-o pe Alina Sorescu

Designerul Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți din 2010 și au demonstrat că au o relație armonioasă și că nimic nu i-ar despărți. Însă, la emisiunea “Drept la tinta”, la care a fost cuplul invitat, Alexandru Ciucu a spus un lucru surprinzator.

”Sunt multe lucruri în viață peste care nu aș putea trece, dar referitor la Alina nu pot spune lucrurile în general, ca și cum ea ar putea face orice. Le raportez la ea și nu văd , nu simt niciun lucru peste care nu pot să trec, pentru că este o femeie echilibrată, lucru care-mi prinde bine. Totuși cred că ar fi o situație în care aș părăsi-o: dacă m-ar părăsi”, a explicat designerul, semn ca este mai iîndrăgostit ca niciodată de soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: