Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu reacționează la zvonurile despre divorț: ”Nu e ușor de dus pe umeri”

Alina Sorescu reacționează la zvonurile despre divorț: ”Nu e ușor de dus pe umeri”

GALERIE FOTO (2) Alina Sorescu reacționează la zvonurile despre divorț

Alina Sorescu a reacționat la zvonurile despre divorț, fiind sătulă de speculațiile din mediul online și din presă. Artista nu și-a mai putut ține nervii în frâu și a comentat bărfele la adresa ei și a soțului ei, Alex Ciucu.

Alina Sorescu reacționează la zvonurile despre divorț

În ultimul timp, Alina Sorescu a tot auzit zvonuri despre căsnicia ei, mai exact despre faptul că va divorța. Artista nu a lăsat lucrurile așa și a ieșit imediat să comenteze. Soția lui Alex Ciucu a ținut să precizeze că este de foarte mult timp în lumea mondenului și nu este deloc ușor, mai ales când oamenii zvonesc că cei doi sunt pe marginea prăpastiei cu căsnicia lor, potrivit cancan.ro.

”Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri‘‘, a declarat Alina Sorescu.

De 10 ani împreună

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt de zece ani împreună și se iubesc mai mult ca niciodată, de aceea artista acum reacționează la zvonurile despre divorț. Cei doi s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, el fiind cunoscutul designer care le face costumele chiar şi membrilor Casei Regale a României. Cei doi au împreună două fetiţe: Elena Carolina, născută în 2014, şi Ana Raisa, născută pe 20 aprilie 2016.

”Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu are timp și pentru ea

Alina Sorescu are 32 de ani și, chiar dacă are o carieră de care se ocupă foarte mult și două fetițe mici, artista reușeste să își facă timp și pentru ea. Aceasta este mereu atentă la felul cum arată și nu pleacă niciodată nearajată din casă. Mai mult, vedeta a dezvăluit că face pilates de două ori pe săptămână.

”E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru că în perioada de recuperare după prima naștere căutam un mod de a face sport care să nu mă solicite foarte mult cardio, mai ales după cezariană… Acum, în septembrie (n.r.: anul trecut), vin obligatoriu de două sau de trei ori pe săptămână. Vin când dorm fetițele. Fiecare după posibilități”, a explicat Alina Sorescu în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Vorbește Lumea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: