Redactia.ro
Home » Știri » Alina Sorescu, primele cuvinte despre divorț

Alina Sorescu, primele cuvinte despre divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună doua fetițe.  Artista a intervenit în direct și a avut și prima reacție privind zvonurile despre despărțirea de soțul său, care a petrecut weekendul la mare fără ea.

Primele cuvinte despre divorț

După luni în care nu a comentat sub nici o formă zvonurile despre divorț, Alina Sorescu a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV și a oferit primele declarații.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie’, a spus Alina Sorescu.

Au petrecut separat, dar spun că rămân îmăreună

Chiar dacă au petrecut weekendul separat, respectiv el – într-un club din Mamaia, ea – acasă cu fetele, Alina Sorescu a mai dezvăluit că Alex Ciucu i-a dat un inel pentru că fac zece ani de căsătorie. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că am stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică’.

 

Un nou divorț răsunător în showbizul românesc! Cornel Ilie de la Vunk se desparte de soție

După Alin Oprea, un alt artist decide să pună punct unui mariaj îndelungat. Este vorba despre solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Acesta a anunțat, prin intermediul contului de Facebook, că el și soția sa au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

O altă veste șocantă zguduie din temelii showbizul românesc! Cornel Ilie de la Vunk a decis să se despartă de soție, la doar un an după ce au devenit din nou părinți. Vestea a fost făcută pe contul de Facebook al artistului, printr-un mesaj lung, în care preciza că drumurile lor se separă, dar că vor rămâne prieteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: