Redactia.ro
Home » TV » Decizia luată de Mihai Mitoșeru și Noemi la 9 luni de la divorț. Toți i-au felicitat

Decizia luată de Mihai Mitoșeru și Noemi la 9 luni de la divorț. Toți i-au felicitat

Mihai Mitoșeru și Noemi

Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, s-ar fi împăcat la nouă luni după ce au semnat actele de divorț.  Cei doi ar fi reînnodat relația de iubire, chiar dacă și-au spus, în mod oficial, adio în urmă cu câteva luni. Chiar Andreea Mantea a dezvăluit că cei doi sunt iarăși împreună.

Mihai Mitoșeru și soția lui, împreună după divorț

Vestea că Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat a fost făcută publică de nimeni altcineva decât de Andreea Mantea. Vedeta, care este prietenă bună cu acesta, a dezvăluit că Mitoșeru a reluat relația cu Noemi, chiar în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Astfel, Andreea Mantea a dezvăluit că Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu Noemi, soția de care a divorțat cu doar câteva luni în urmă.

“Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai și mai stai și tu pe acasă, ca să nu vă despărțiți”, spus prezentatoarea TV, Andreea Mantea.

Ce a declarat Mihai Mitoșeru înainte de a divorța de soția lui

Acum nouă luni, Mihai Mitoșeru dezvăluia că divorțul este cea mai bună soluție în cazul lor. Totuși, la acea dată prezentatorul TV spunea că nu există un motiv real al despărțirii, și amândoi au fost văzuți când au plecat de mână, după ce au semnat actele de divorț la notar.

„13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole…asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: