Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Care este starea de sănătate a prezentatorului și cine i-a fost alături

Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Care este starea de sănătate a prezentatorului și cine i-a fost alături

Prezentatorul Tv, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență joi, 2 iulie după ce a mers la un simplu control de varice.

Medicul care l-a consultat a decis să îl bage imediat în operație, vedeta aflându-se la un pas de moarte.

De ce a fost operat de urgență Mihai Mitoșeru. Care este starea actuală a vedetei

Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență joi, pe masa de operație. Prezentatorul Tv a mers la un simplu control de varice, după ce medicul l-a anunțat că îl va băga imediat în operație. Se pare că problemele pe care le avea din cauza varicelor, îi putea aduce moartea.

Conform Antena Stars, Camelia Mitoșeru a declarat că starea fiului săi este stabilă și are ambele picioare bandajate.„Cred că a durat vreo oră și ceva. Are bandajate ambele picioare, asta știu. Peste zece zile își scoate bandajele. E bine, asta este important. El m-a sunat. Se simte bine”, a spus Camelia Mitoșeru.

Potrivit sursei citată, Mihai Mitoșeru a fost deja externat după ce a ieșit din operație, semn că situația gravă a trecut.

Mai mult. După ce acesta a ieșit din operație a postat un video pe pagina de socializare Facebook în care anunța că se simte foarte bine și le mulțumea susținătorilor pentru mesajele trimise, și nu în primul rând, medicului care l-a operat.

Mulțumesc din suflet pt mesaje. Am venit la un simplu control și am aflat ca am un cheag de sânge la picior care se putea duce in orice clipa la inima! A trebuit sa ma operez imediat și acum totul e ok! multumesc prof dr Mircea Patrut si echipei medicale!„, a scris Mihai.

Fosta sa soție i-a fost alături de el

Deși Mihai și Noemi au divorțat la începutul acestui an, cei doi încearcă să rămână în relații bune. După ce a aflat că Mihai a trebuit să se opereze de urgență și că a fost la un pas de moarte, Noemi a venti într-un suflet la spital pentru a fi alături de cel cu care a trăit 13 ani.

Se pare că Noemi a fost foarte îngrijorată,aceasta întrebând medicii de starea prezentatorului Tv și i-a fost alături după ce a fost scos din operație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: