Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Alexandru Cumpănașu a publicat înregistrarea cu vocea Alexandrei Măceșanu. „Să se audă vocea peste tot!”

Alexandru Cumpănașu a publicat înregistrarea cu vocea Alexandrei Măceșanu. „Să se audă vocea peste tot!”

Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu a avut o nouă intervenție pe Facebook, în cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut publică, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, înregistrarea în care nepoata sa, victima lui Gheorghe Dincă, vorbea cu operatorul de la 112.

Redăm integral mesajul postat de Alexandru Cumpănașu pe Facebook

„Dragi români, NU am putut dormi întreaga noapte‼️ Distribuiți și faceți să se audă vocea Alexandrei peste tot, până în ultimul sat‼️ Este ziua în care Alexandra a fost răpită exact acum un an în jurul orelor 10:00 din fața casei de către jegul uman și rebutul social Gheorghe Dinca‼️Este ZIUA în care această fata curajoasă a TREZIT la realitate întreaga Românie și întreaga Europă.

Curajul și lupta sa pt supraviețuire au fost și sunt de la Ecaterina Teodoroiu până azi exemplu de demnitate, forță, încredere în statul român ‼️ Degeaba din păcate‼️ Alexandra a ținut prin glasul ei minunat și disperat conectată o întreagă Românie. Mai puțin pe liderii politici, administrativi sau din justiție ‼️Pt EI în mod bizar, Alexandra parca NU există și nu a existat‼️ Nu am forța de a mai trece în revistă acele momente însă vă rog pe TOȚI să difuzați cat mai mult DIALOGUL Alexandrei cu operatorii 112‼️

Aveti permisiunea familiei toate persoanele și trusturile media‼️ Românii par sa aibă o memorie slabă ‼️

Să se audă glasul îngerului nostru pana în cel mai uitat sat din România. Să simtă fiecare părinte că nimic nu mai este sigur și că își pot pierde oricând tot ce au mai scump pe lume. Va fi timp să ne aducem aminte de multe lucruri din perioada iulie 2019 și vă promit ca MOR CU EI DE GÂT‼️ Jigodia de Dinca a recunoscut deja că nu a omorât-o dar se joacă cu sufletul și inimile noastre.

Și alții se prind în joc și își trădează propria conștiință în fața luptei noastre teribile pt ADEVĂR ‼️Nu ne mai atinge nimic astăzi decat tristețea cruntă a unei neputințe dureroase. Mie Alexandra mi-a schimbat viața și viziunea despre viață, instituții, oameni. Pt mulți a făcut același lucru. Din păcate Românii uită repede, mult prea repede. ADEVĂRUL va ieși însă la iveală‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă, abuzată sexual și ucisă.

Gheorghe Dincă a recunoscut în fața organelor de anchetă că a violat-o și a ucis-o, după care i-a ars cadavrul într-un cuptor improvizat înttr-un butoi din curtea sa, dar părinții Alexandrei, precum și unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu, au susținut de nenumărate ori că Gheorghe Dincă a mințit și că adolescenta trăiește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: