Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănașu, fotografiat alături de părinții Alexandrei. Ce detaliu le-a atras atenția internauților

Alexandru Cumpănașu, fotografiat alături de părinții Alexandrei. Ce detaliu le-a atras atenția internauților

GALERIE FOTO (4) Alexandru Cumpănașu, fotografiat alături de părinții Alexandrei. Ce detaliu le-a atras atenția internauților

Alexandru Cumpănașu, fotografiat alături de părinții Alexandrei. Ce detaliu le-a atras atenția internauților. Cumpănașu face parte din subiectul care a zguduit întreaga Românie. După ce nepoata sa a fost răpită de Dincă, Alexandru Cumpănașu a promis că va face dreptate.

Alexandru Cumpănașu, fotografiat alături de părinții Alexandrei. Ce detaliu le-a atras atenția internauților

Alexandru Cumpănașu s-a fotografiat alături de cei doi părinți ai Alexandrei Măceșanu. Acesta a vizitat familia Măceșanu la începutul acestui an. Cei care au văzut fotografia au observat un detaliu trist. În imagine apare Cumpănașu între cei doi părinți ai fetei, iar pe masa din fața lor se poate observa o sticluță cu mir și o fotografie, cel mai probabil fiind imaginea Alexandrei.

Familia fetei este distrusă de durere, mai ales că părinții au fost chemați pentru a primi certificatul de deces al Alexandrei.

Mesajul transmis de Alexandru Cumpănașu

Conform Cancan.ro, Cumpanasu  a transmis un mesaj online din care reiese că lucrurile au scăpat de sub control.

Dragi români, lucrurile scapă de sub control. Am informat atât MAI cât și Parchetul General cu privire la amenințările directe la adresa mea și a familiei mele. Sunt zeci, sute de amenințări directe la adresa mea, a familiei și a susținătorilor din partea clanurilor interlope. Pun aici doar un exemplu însă sunt altele mai grave și directe!!!Ticăloșii din instituții în loc să apere viața unei familii hărțuită și amenințată de clanurile interlope preferă să se lupte cu mine politic deși campania s-a terminat de mult timp și nici nu am dorința de a ingroșa numărul inculților, corupților și ticăloșilor din politică!!! Sunt jurnaliști și ministrul de interne care dețin informații și mai clare și oribile pe care nu le voi pune aici. Dacă se întâmplă CEVA oricărui membru al familiei mele vă asigur că cei informați și nu au luat măsuri vor face pușcărie toată viața! Fac public acest comentariu din multele amenințări pentru a nu spune mai târziu ca s-au rătăcit mesajele, hârtiile…”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare.

Citeste si:Informații șocante în cazul Caracal. Ce scrie în certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: