Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănașu, cel mai bine plătit semi-bugetar din România. Deține un venit lunar fabulos

Alexandru Cumpănașu, cel mai bine plătit semi-bugetar din România. Deține un venit lunar fabulos

GALERIE FOTO (2) Alexandru Cumpănașu, cel mai bine plătit semi-bugetar din România. Deține un venit lunar fabulos

Cumpănașu deține un venit lunar fabulos. Alexandru Cumpănașu se pare că are o avere fabuloasă, cu un venit lunar d 19.000 de euro, iar soția lui are un venit lunar de 10.000 de euro. Așa cum se arată în declarația de avere a lui Cumpănașu, banii celor doi soți vin din surse bugetare naționale.

Alexandru Cumpănașu, cel mai bine plătit semi-bugetar din România. Deține un venit lunar fabulos

În interese apartanența la Marea Lojă Națională, Alexandru Cumpănașu și-a declarat averea. Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale, dar BEC a depus o plângere pentru suspiciuni de fraudă cu semnături falsificate. Acesta are 7 case, dintre care două cumpărate în 2016 și două case în 2017. De asemenea, deține două autoturisme, dintre care unul Mercedes fabricat în 2018, și are în conturi 260.000 de lei și 17.000 de euro.

În 2018, acesta a scos de la Asociația pentru Implementarea Democrației cu titlul de drepturi de autor, 580.000 de lei,pe numele soției, o sumă de 300.000 de lei.

Alexandru Cumpănașu este profesor universitar deși nu are licență

Candidatul la prezidențiale, încasează o sumă incredibilă de mare în fiecare lună. Acesta încasează bani de la SNSPA, unde predă cursuri fără licență, de la Romaque Group Borsec, de la Asociația de acreditare din România, de la UEFICSDI și de la Compania Naționala pentru Controlul Cazanelor. Așadar, venitul anul al lui Alexandru Cumpănașu ajunde la 1.1 milioane de lei, adică aproximativ 19.000 euro pe lună.

Simona Cumpănașu, soția acestuia, care este consilier în Guvernul Dăncilă, a înregistrat un venit anual de 595.000 de lei, aproxiamtiv 10.000 de euro pe lună.

Citeste si :Povestea actriței din „Las Fierbinți”, ucise de propriul soț

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: