Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Papadopol este din nou un bărbat singur! Actorul și Adriana Titien s-au despărțit

Alexandru Papadopol este din nou un bărbat singur! Actorul și Adriana Titien s-au despărțit

Lumea mondenă este cutremurată de tot mai multe despărțiri, deoarece un alt cuplu celebru a ajuns să-și spună „Adio!”. Este vorba de Alexandru Papadopol și Adriana Titien, care după 2 ani de relație și o poveste emoționantă de iubire au ales să se despartă.

Alexandru Papadopol și Adriana Titien au avut un început de relație controversat

Alexandru Papadopol și Adriana Titien au fost unul dintre cuplurile controversate din țara noastră, mai ales că au avut un început de relație care a fost pus sub semnul întrebării. Toate acestea se datorează faptului că actorul era încă căsătorit cu Ioana Ginghină în momentul în care și-a început noua legătură amoroasă , însă acest lucru nu l-a împiedicat să pășească încrezător spre viitor.

Părerile oamenilor din jur nu au contat deloc, mai ales că cei doi erau legați de sentimente foarte puternice, dar iată că relația lor nu a rezistat prea mult. Surse apropiate au relatat faptul că totul s-a încheiat pentru ei în decursul acestei veri, iar relația dintre ei este una foarte rece. Au mers atât de departe încât nu mai interacționează nici măcar pe rețelele de socializare, acolo unde până nu de mult erau foarte activi.

În cele din urmă, cuplul a ales să se despartă

„Adriana și Papi nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. […] Relația s-a răcit din vară și cei doi au început de atunci să vorbească și cu alte persoane”, au relatat aceștia pentru publicația Cancan.

O despărțire nu este deloc o experiență ușoară de depășit, mai ales când povestea de dragoste tocmai încheiată a fost una pasională precum cea a lui Alexandru și a Adrianei. Viața își urmează însă propriul curs, iar fiecare dintre cei doi îndrăgostiți a învățat să trăiască fără celălalt.

Acum singură, fosta iubită a lui Alexandru Papadopol se pare că a ales să investească în următoarea perioadă din viața sa în propria persoană. Cariera a devenit astfel prima sa prioritate, iar următorii ani și-i va dedica studiului, deoarece a început o facultate foarte dificilă. Conform declarațiilor oferite, femeia este acum studentă la Facultatea de Medicină, iar în restul timpului alege să fie lângă familia sa.

„Adriana s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii. Adriana Titieni va fi studentă la medicină.”, au mai adăugat aceleași surse pentru sursa amintită anterior.

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină, se pregătește de nuntă

Divorțul dintre Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină a fost unul șocant pentru publicul din România, mai ales că cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani. Fosta soție a actorului nu și-a ascuns niciodată suferința, însă în cele din urmă a dat o nouă șansă iubirii și este mai fericită ca niciodată. A fost cerută în căsătorie, iar acum se pregătește de nuntă alături de Cristi Pitulice.

„Probabil că doar prietenii foarte prieteni vor fi aproape și bineînțeles că familiie. Nu îmi mai doresc o nuntă fastuoasă pentru că, am noroc de data asta, că nu își mai dorește nimeni, nici Cristi, nici eu, nu ne mai dorim o nuntă fastuoasă. Am avut de două ori. Îmi ajunge.”, a declarat aceasta pentru spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: