Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni. Care a fost, de fapt, motivul?

Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni. Care a fost, de fapt, motivul?

GALERIE FOTO (4) Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni

Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni. Celebrul actor a divorțat de Ioana Ginghină după 13 ani de relația și a intrat într-o relație cu actrița Adriana Titieni. Spre surprinderea unora, se pare că cei doi au decis să-și spună adio. Care este motivul?

Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni. Care a fost, de fapt, motivul?

Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni. În 2019, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 13 ani de relație. La scurt timp, actorul a fost surprins alături de actrița Adriana Titieni, iar ulterior s-a dovedit a forma un cuplu. Cu toate astea, se pare că povestea lor de iubire nu a durat prea mult, iar cei doi s-au despărțit încă din vara anului trecut.

Potrivit Cancan.ro, Adriana Titieni și Alexandru Papadopol nu se mai urmăresc în mediul online. Apropiații acestora susțin că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. „Adriana și Papi nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. Adriana s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii. Ariadna Titieni va fi studentă la medicină, iar Marc Titieni deja a avut primul succes în cariera cinematografică cu filmul «Otto, barbarul», unde are rol principal.

Relația s-a răcit din vară și cei doi au început de atunci să vorbească și cu alte persoane”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi. Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au format un cuplu mulți ani și au împreună o fată, Ruxandra. Relația celor doi nu a mai funcționat, iar actorul a fost surprins în brațele Adrianei Titieni.

 

Alexandru Papadopol ar fi vrut să se întoarcă la Ioana Ginghină

După ce s-a despărțit de iubita sa, Adriana Titieni, actorul ar fi încercat să se întoarcă la fosta soție, Ioana Ginghină. Vedeta ar fi refuzat împăcarea cu el, ea având deja o relație serioasă cu Cristi Pitulice. În prezent, Alexandru Papadopol se concentrează pe cariera, jucând în mai multe piese la teatrul Odeon. Ioana și Alexandru au o relație frumoasă de prietenie, de dragul fiicei lor. ”Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață. Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”, spunea, în urnă cu ceva timp, fosta soție a actorului.

Alexandru Papadopol s-a dedicat lucrării sale de doctorat, pe care, din lipsă de timp, o tot amână. De asemenea, Alexandru a dezvăluit că îi face plăcere să îi fie profesor și să le predea studenților în timp ce și activează ca actor. „În sfârşit, am avut răgazul să mă ocup de lucrarea de doctorat, care până acum a tot fost amânată. Înainte de lockdown eu aveam şi douăsprezece reprezentaţii pe lună, plus filme, aşadar nici vorbă de timp.

Ei bine, în vara aceasta, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi preda lucrarea de doctorat. Mă bucur, pentru că în sistemul românesc nu poţi fi profesor la Facultatea de Teatru dacă nu ai această diplomă, iar de-oi avea poftă a preda vreodată, nu aş vrea să fiu un doc­torand pensionar”, spunea Papadopol, în vara acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: