Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului. Fostul cuplu s-a reunit de sărbători

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului. Fostul cuplu s-a reunit de sărbători

GALERIE FOTO (5) Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului.

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului. După 12 ani de căsnicie, cei doi au decis să divorțeze. În 2019, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au despărțit, având împreună o fiică, Ruxandra. Recent, actorii au decis să aibă o relație civilizată, iar de sărbători au petrecut împreună.

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului. Fostul cuplu s-a reunit de sărbători

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului. Deși păreau un cuplu perfect, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus capăt unei căsnicii de 14 ani. La început, despărțirea a fost dureroasă pentru celebra actriță, mai ales după ce aflase că Papadopol avea o relație cu o altă femeie. Ulterior, Ioana și-a găsit și ea liniștea în brațele lui Cristi Pitulice. În urmă cu câteva zile, vedeta declara că l-a invitat pe fostul soț să petreacă sărbătorile de iarnă acasă la ea, alături de fiica lui, dar și de iubitul ei.

Potrivit Cancan.ro, se pare că relația dintre cei doi foști soți este una normală, iar de Crăciun, Papadopol i-a trecut pragul casei actriței. „Ruxandra are o scrisoare foarte lungă pentru Moș Crăciun. Și Moș Crăciun spune că le-a atins pe toate, ca de obicei. De când este mică, Moș Crăciun o surprinde cu tot ceea ce-și dorește. Așadar, și-n acest an va fi la fel. Își dorește o grămadă de lucruri: de la haine, accesorii, încălțări, tot soiul de costume de personaje care ei îi plac foarte mult din serialele pe care le urmărește… cosmetice, machiaje… Dar Moșul s-a pregătit din timp să o surprindă.

Ruxandra face Sărbătorile cu noi, cu mine și cu Cristi. Dar va ajunge și pe la tatăl ei, la un moment dat. Încă nu am făcut un program bătut în cuie. În principiu, suntem în discuții dacă Alexandru va trece în seara de ajun pe la noi, să ciocnească un pahar cu noi și să o îmbrățișeze pe Ruxi. Nu văd de ce nu s-ar putea întâmpla și acest lucru”, a declarat Ioana Ginghină pentru Ciao.ro.

Ioan Ginghină, mireasă pentru a doua oară?

Actrița din „Adela” a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cristi Pitulice. Cei doi sunt într-o relație de un an, iar anul trecut s-au mutat împreună. Ioana Ginghină a mărturisit că relația lor se bazează pe spontaneitate, iar acest lucru o bucură enorm. Vedeta a dat de înțeles că în 2022 este posibil să se căsătorească, dar nu știe care va fi data.

„Nu am nimic plănuit, nu există o dată când trebuie să ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult în relația noastră, faptul că este totul spontan. Acum suntem împinși de la spate, practic. Am o prietena care a fost cerută de soție și vor să le fim nași. Am zis ca după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununăm și noi”, a mărturisit Ioana Ginghină la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: