Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram, etapă importantă în viață. Gata, s-a hotărât s-o facă

Alexia Eram, etapă importantă în viață. Gata, s-a hotărât s-o facă

Alexia Eram isi tine fanii in suspans

Alexa Eram este pregătită să se descurce singură în trafic și să conducă ea mașina. De aceea, fiica Andreei Esca a decis să susțină examenul de conducere.

Pentru că a tot amânat examenul, Alexia a anuntat pe 24 august că va merge sa dea sala, după care îi va anunțat pe fanii săi care a fost rezultatul. Nici după trei săptămâni de la postare, Alexia nu a spus dacă a picat sau nu examenul.

Alexia Eram, etapă importantă în viață. Gata, s-a hotărât s-o facă

Alexia Eram, în vârstă de 20 de ani s-a pregătit toată vara pentru susținerea examenului de conducere și și-a anunțat fanii în urmă cu trei săptămâni că le va spune dacă a reușit, iar în cazul în care nu va trece de examen, nu va posta nimic.

Ei bine, a trecut trei săptămâni și Alexia a lipsit de pe rețelele de socializare, ceea ce ne face să ne gândim la posibilitatea că a picat examenul de conducere.

Știu că v-am spus de atâtea săptămâni că merg să dau sala, problema este că n-au putut să-mi închidă dosarul pentru că mai aveam niște ore de condus și nu mă simt pregătită.

Nu mă simțeam pregătită să-l dau săptămâna trecută sau la începutul săptămânii acesteia, așa că o să-l dau luni, promit. Și vă spun ce am făcut, dacă l-am luat sau l-am picat. Dacă nu vă spun înseamnă că am picat. Glumesc, nu o să pic. Sper!”, mărturisea Alexia Eram în urmă cu trei săptămâni.

Alexia Eram se iubește cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de patru ani și continuă să se înțeleagă foarte bine. Cei doi profită de orice ocazie pe care o au pentru a-și petrecere timpul împreună.

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost văzuți în oraș, la un restaurant din zona de nord a Capitalei fiind însoțiți de un prieten. Tânăra continuă să-și surprindă fanii cu stilul ei vestimentar ori de câte ori este văzută în public. Deși Alexia este studentă la o universitate din Londra, cei doi au reușit să gestioneze relația de la distanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: