Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram nu știe câți bani încasează lunar mama ei, Andreea Esca: „Crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația”

Alexia Eram nu știe câți bani încasează lunar mama ei, Andreea Esca: „Crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația”

Alexia Eram a discutat cu presa despre motivul pentru care nu cunoaște suma pe care o înasează mama ei, Andreea Esca ca prezentatoare TV. Iată detaliile!

Alexia Eram nu știe câți bani încasează lunar mama ei, Andreea Esca

Alexia Eram susține că nu cunoaște suma pe care o încasează mama sa de la trustul PRO TV și că nici nu a deschis vreodată acest subiect:

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal cămama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram conform cancan.ro.

Alexia Eram este independentă

De aproximativ doi ani, Alexia Eram nu mai stă pe banii părinților ei:

Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube, Alexia Eram a făcut dezvăluiri. „Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a declarat Alexia Eram în cadrul podcast-ului.

Alexia Eram probleme cu anxietatea. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul specialiștilor

Alexiei Eram a recunoscut mai demult că, o dată pe săptămână face terapie, din cauză că a început să aibă stări de anxietate:

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.

”Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă.Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia”, a mai mărturisit Alexia Eram.
Sursa foto: Instagram Alexia Eram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: