Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram și Mario Fresh, clipe romantice în văzul tuturor! Nu au mai ținut cont de nimeni, s-a întâmplat chiar la ziua de naștere a fiicei Andreei Esca

Alexia Eram și Mario Fresh, clipe romantice în văzul tuturor! Nu au mai ținut cont de nimeni, s-a întâmplat chiar la ziua de naștere a fiicei Andreei Esca

GALERIE FOTO (4)

Este tot mai clar pentru toată lumea că povestea de dragoste dintre Alexia Eram și Mario Fresh este încă vie, în ciuda zvonurilor că cei doi s-au despărțit. Îndrăgostiții și-au demonstrat dragostea în văzul tuturor! S-a întâmplat chiar la petrecerea cu ocazia zilei de naștere a fiicei Andreei Esca.

Alexia Eram a împlinit, pe 31 august, frumoasa vârstă de 21 de ani, prilej să pregătească o petrecere cu câțiva prieteni și apropiați. Și chiar dacă iubitul ei i-a fost aproape mai tot timpul, un moment cu totul special a reușit să spulbere orice zvon cum că fiica Andreei Esca și Mario Fresh s-au despărțit!

Alexia Eram și Mario Fresh, clipe romantice în văzul tuturor! Nu au mai ținut cont de nimeni

Deși a surprins-o chiar la miezul nopții cu tort și un buchet de trandafiri, spre deosebire de ceea ce se întâmpla în trecut, în acest an Mario Fresh nu i-a mai transmis iubitei Alexia Eram niciun mesaj pompos cu ocazia zilei ei de naștere, ci s-a rezumat la o urare extrem de simplă în mediul online.

“La Mulți Ani, unicorn mic și frumos”, este mesajul postat pe InstaStory de Mario Fresh pentru iubita sa Alexia Eram.

Și nu este tot! După prima urare de ”La mulți ani” trimisă în mediul online, acum Mario Fresh i-a mai transmis încă un mesaj Alexiei Eram, postând o poză de la petrecerea fiicei Andreei Esca. Însă fanii au comentat că nici acesta nu seamănă cu declarațiile de amor cu care s-au obișnuit din partea cuplului.

“Să trăiești o mie de ani”, este mesajul care însoțește poza în care apare alături de iubita sa, amândoi îmbrățișați și extrem de zâmbitori.

“Niciun „Te iubesc ” ,nici o inima.. / Corect scris era: Să-mi trăiești o mie de ani , te-ai prins… / Degeaba dacă nu cu tine / Sper ca v-ati împăcat de tot nu doar asa „prietenește ” ca iubiți ma refer!!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care au sesizat că ar putea fi ceva probleme în cuplu.

Însă tot misterul s-a spulberat, după ce tot în mediul online au apărut imagini tot de la petrecerea de la ziua de naștere a Alexiei Eram cu cei doi iubiți dansând îmbrățișați și sărutându-se în văzul tuturor, ca și când nimeni nu i-ar urmări! Și chiar pare că nu au mai ținut cont de nimeni!

Imaginile au fost primite cu multă bucurie de fanii cuplului, care și-au revăzut acum preferații în ipostaze romantice după mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: