Redactia.ro
Home » TV » Alexia Eram și Mario Fresh, show incendiar în fața unei camere de filmat! Ipostaza în care au fost surprinși cei doi

Alexia Eram și Mario Fresh, show incendiar în fața unei camere de filmat! Ipostaza în care au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2)

Alexia Eram și Mario Fresh au fost văzuți într-un club de lux, în timp ce dansau împreună. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-o ipostază incendiară. 

 

Alexia Eram și Mario Fresh, show incendiar în fața unei camere de filmat

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt extrem de apreciați de fani și par să se iubească la fel ca în prima zi, deși sunt împreună de patru ani. Asta reiese și din pozele și filmulețele pe care cei doi le postează pe rețelele de socializare.

Recent, Mario Fresh a recunoscut pe contul de Instagram că cei doi au trecut și prin greutăți, ba chiar au fost la un moment dat pe punctul de a se despărți. Însă, cei doi nu au vrut să renunțe la legătura dintre ei și au reușit să își regăsească drumul înapoi unul pentru celălalt.

„Adevărat…

Dar totul e bine când se termină cu bineee”, a răspuns Mario Fresh unui fan care se întrebase dacă cei doi s-au gândit vreodată la despărțire. Mami mult, cei doi nu vor să rămână doar la statutul de iubit și iubită, ci vor să aibă și roluri mai serioase, astfel încât cei doi au planuri mari pentru viitor.

„Și eu mă văd o mamă tânără, pe la 27, 28 de ani.”, a spus Alexia Eram în cadrul unei emisiuni TV.

Alexia Eram și Mario Fresh își înrețin iubirea prin săruturi pasionale. Astfel, cei doi îndrăgostiți au ales să petreacă, așa cum o făceau înainte și au ,ers într-un club de lux pentru a se distra alături de prieteni.

Într-o postare pe InstaStory, Alexia Eram a ales să le arate fanilor cum s-au distrat ea și iubitul ei în club. Cei doi au dansat împreună și s-au sărutat pasional și au imortalizat momentul. Fotografia a stârnit curiozitatea fanilor.

 

Când vor Alexia Eram și Mario Fresh să devină părinți

Alexia Eram și Mario Fresh au răspuns la o serie de întrebări în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Fiica Andreei Esca a povestit în cadrul emisiunii despre noua locuință pe care și-a cumpărat-o și în care locuiește singură, dar și despre întrebările mai serioase în ceea ce privește viitorul său. Alexia Eram și Mario Fresh au adus în discuție și subiectul afmiliei pe care își doresc să o întemeieze cândva.

Mario Fresh a declarat în cadrul emisiunii că se vede un tată tânăr, dar că nu își dorește să aibă această responsabilitate acum.

„Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan. La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie.Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă 4! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum…nu face diferența un inel.”, au spus cei doi îndrăgostiți pentru sursa citată.

Alexia Eram a povstit care sunt planurile sale și ce își dorește să facă pe viitor.

Și eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul”, a spus fiica Andreei Esca.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: