Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram spune pas căsătoriei: „Când o să se întâmple…”

Alexia Eram spune pas căsătoriei: „Când o să se întâmple…”

Deși Alexia Eram și Mario Fresh au o relație bine închegată și de durată, fiica Andreei Esca este de părere că pasul cel mare se mai poate lăsa așteptat. Iată toate detaliile!

Fiica Andreei Esca spune pas căsătoriei

De curând, Alexia Eram a declarat că dorește să nu mai fie întrebată de căsătorie, deoarece atât ea cât și iubitul ei sunt prea tineri pentru marele pas!

„Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil pentru că suntem foarte tineri! Când o să se întâmple, o să se întâmple!”, a dezvăluit Alexia Eram pentru cancan.ro.

„Cred că suntem foarte tineri și nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm, ne distrăm, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor”, a  mai declarat Alexia Eram, în trecut, conform Viva.

Deși nu sunt o familie în acte, în viața de zi cu zi, cei doi se comportă ca și cum ar fi una.

Mario Fresh nu e pregătit s-o ceară în căsătorie

Într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp, Mario Fresh a dat de înțeles că pentru el căsătoria nu înseamnă mai mult decât un act și un inel. Tot el spunea că nu a simțit că a venit momentul potrivit pentru a o cere în căsătorie pe Alexia Eram. Totodată, acesta  a declarat că a fost primit cu brațele deschise în familia iubitei lui:

 „Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a spus acesta, pentru fanatik.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: