Redactia.ro
Home » Știri » Alimentele cu cele mai multe calorii. Stai departe de ele dacă vrei să slăbești

Alimentele cu cele mai multe calorii. Stai departe de ele dacă vrei să slăbești

avocado

Fiecare dintre noi visează la silueta de vis, însă aceasta nu poate fi obținută în lipsa unui plan alimentar corespunzător și a exercițiilor fizice. Atunci când încep o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus, mulți fac greșeala de a introduce în alimentația lor anumite produse care au un mare aport caloric.

Alimentele cu cele mai multe calorii

La prima vedere, o parte dintre alimentele care au un număr ridicat de calorii pot părea sățioase și bogate în minerale sau vitamine. Însă, consumate pe termen lung și în cantități însemnate ele pot avea un cuvânt de spus atunci când ne urcăm pe cântar. Există anumite alimente bogate în calorii de care ar trebui să stăm departe atunci când începem o dietă.

Cele mai bogate alimente în calorii sunt nucile și fructele uscate. În această categorie intră nucile caju, alunele, nucile simple sau migdalele. Puțini știu acest amănunt, însă 100 de grame de nuci pot ajunge chiar și la 600 de calorii. Și semințele sunt la fel de bogate în calorii, așadar dacă intenționăm să slăbim nu ar trebui să consumăm semințe de floarea soarelui, dovleac sau in.

Nucile de cocos se află pe lista alimentelor care îngrașă, o singură felie având 160 de calorii. Uleiul de măsline este, la rândul său, un aliment pe care nu ar trebui să-l incluzi în meniu. O singură lingură poate avea chiar și 90 de calorii.

Avocado este bogat în calorii și poate îngrășa daca este consumat regulat

Avocado este un alt fruct bogat în calorii. Victoria Taylor, dietetician BHF, susține că avocado este bogat în grăsimi. Acest lucru înseamnă că ele conțin o cantitate mai mare de energie (calorii) decât alte fructe și legume. La aproximativ 150 kcal pentru o jumătate de avocado, în comparație cu aproximativ 20 kcal pentru o cantitate similară de broccoli sau o portocală mică, contribuția lor energetică trebuie luată în considerare dacă încercați să vă reduceți greutatea.

Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să renunțați la ele, dar dacă doriți să mâncați avocado în mod regulat, va trebui să vă gândiți cu mai multă atenție la restul dietei dumneavoastră. În comparație cu alte alimente bogate în grăsimi, avocado este o opțiune sănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: