Redactia.ro
Home » Monden » Alimentul care nu lipsește din meniul lui Neti Sandu. Trucul la care apelează pentru a-și menține forma fizică de invidiat

Alimentul care nu lipsește din meniul lui Neti Sandu. Trucul la care apelează pentru a-și menține forma fizică de invidiat

neti sandu

Prezentatoarea rubricii Horoscop de la PRO TV, Neti Sandu, are 64 de ani și un tonus de invidiat. Cu toate acestea, nu depune eforturi considerabile pentru a se menține în formă și susține că există, totuși, un aliment nelipsit din meniul său. Iată despre ce este vorba!

Neti Sandu a dezvăluit care este secretul tonsului său de invidiat

Neti Sandu suține că meniul ei se bazează, în mare parte, pe legume. Ele sunt nelipsite din dieta sa. Rareori mănâncă prăjituri, iar atunci când petrece o seară în oraș încearcă să stea departe de excese. Așa cum bănuiam fiecare dintre noi, Neti Sandu nu este o împătimită a produselor de tip fast-food.

Prezentatoarea nu urmează tratamente corporale sofisticate, la diferite clinici, așa cum procedează multe dintre vedetele autohtone și subliniază că hidratarea corespunzătoare a corpului este foarte importantă pentru un aspect sănătos. Vedeta PRO TV recunoaște că nu frecventează sălile de sport și nu petrece ore întregi antrenându-se din greu, fiind adepta exercițiilor fizice de o intensitate medie. În vacanțe, Neti Sandu parcurge distanțe considerabile pe jos, lucru de care este extrem de mândră, conform propriilor declarații.

„Ca regim baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit!”, a povestit Neti Sandu.

Neti Sandu are un ritual de frumusețe pe care-l respectă cu sfințenie

Neti a dezvăluit că obișnuiește să își procure creme de la Plafar, preferabil cât mai naturale, și utilizează capsule conținând colagen și acid hialuronic pentru îngrijirea tenului. Ea a mărturisit că a început să utilizeze creme pentru față doar după ce a împlinit vârsta de 40 de ani.

Cremele le iau de la Plafar, pe cele mai puțin procesate. Folosesc acum ceva cu arbore de Manuka. Și mai sunt și niște capsule cu colagen și acid hialuronic. Mai am niște ventuzele cu care îmi fac așa câte o ciupitură.

De vreo 10-15 ani am început să mă dau cu cremă, pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă.”, a povestit Neti Sandu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: