Redactia.ro
Home » Monden » Alin, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj plin de durere după moartea artistului. „Nu știu ce sa fac…”

Alin, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj plin de durere după moartea artistului. „Nu știu ce sa fac…”

Petrică Mîțu Stoian a plecat mult prea repede din această lume, lăsând un gol imens în inimile celor ce l-au admirat și iubit. Băiatul său de suflet, Alin Gabriel Matei, a transmis recent un mesaj plin de durere în onoarea celui care l-a îndrumat în viață. 

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în data de 6 noiembrie a acestui an, după o luptă cruntă cu problemele sale de sănătate. Vestea a provocat multă durere în rândul colegilor săi de scenă și a apropiaților săi, mai ales că nimeni nu s-a așteptat la o asemenea pierdere.

Artistul s-a remarcat pentru talentul său deosebit, dar și pentru sufletul său bun. Chiar dacă nu a avut copii, a ales să-și ia un băiat „de suflet”, pe care să-l ajute să evolueze în carieră și să-și creeze un nume în industria muzicală. Numele acestui tânăr este Alin Gabriel Matei, iar legătura dintre cei doi a fost una într-adevăr specială.

Alin, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj plin de durere după moartea artistului. „Nu știu ce sa fac…”

Rămas fără cel care l-a îndrumat la fiecare pas, Alin a suferit nespus. L-a purtat mereu în suflet pe artist, iar recent a transmis un mesaj în onoarea acestuia. A simțit să-și exprime public emoțiile, mărturisind că viața sa s-a schimbat mult de când Petrică Mîțu Stoian nu mai este printre noi.

Tânărul simte puternic lipsa părintelui său de suflet, iar în aceste momente dificile ar avea multe să-i spună. Se simte pierdut și are nevoie de o persoană care să-i arate drumul cel mai bun pentru el, însă, din păcate, îngerul său protector este acum în ceruri.

Alin a ales să scrie mesajul adresat direct către Petrică Mîțu Stoian, chiar dacă artistul nu-i va putea răspunde niciodată. Rămân însă amintirile, iubirea și rugăciunile, care îi vor uni pe cei doi chiar și când moartea i-a despărțit.

„Maestre, sufletul Dvs bun și cald s-a ridicat la ceruri acum 2 zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gandit sa va scriu un mesaj: „Nene, dacă v-ați întoarce măcar o ora as avea multe sa va spun, mi-e dor de Dvs și îmi este greu sa accept… am momente de rătăcire, momente in care nu știu ce sa fac, cum sa fac, momente in care am nevoie de sfatul Dvs…”, este mesajul postat de Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: