Redactia.ro
Home » Știri » Alin Chirilă, luptător MMA şi fost participant la Survivor, reținut după ce ar fi comis fapte şocante!

Alin Chirilă, luptător MMA şi fost participant la Survivor, reținut după ce ar fi comis fapte şocante!

Alin Chirilă (34 de ani), fost luptător MMA, dar cunoscut şi pentru participarea la Survivor Romania, a fost reținut de autorități pentru 24 de ore, după ce ar fi răpit și bătut un bărbat din Galați.

Sportivul și fratele lui au fost surprinși pe camerele de supraveghere în timp ce au răpit un bărbat din județul Galați.

Au bătut un bărbat în maşină

După ce l-au introdus cu forța într-o mașină, se pare că aceștia l-ar fi agresat, având drept scop obținerea adresei unei alte persoane. Autoritățile au decis reținerea lui Chirilă pentru o perioadă de 24 de ore, în timpul căreia acesta va fi supus interogatoriilor și investigațiilor.

Cei doi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului bărbatului vizat, iar când acesta ar fi ieșit din casă, cel de 35 de ani l-ar fi agresat fizic, după care l-ar fi condus la autoturismul cu care s-au deplasat la această adresă și l-ar fi forțat să se așeze pe bancheta din spate, împotriva voinței celui agresat, conform poliţiştilor.

Bărbatul ar fi fost agresat fizic și în interiorul autoturismului, cu care a fost condus până la marginea localității, perioadă de timp în care cel agresat ar fi fost amenințat cu noi acte de violență și chiar cu moartea, pentru cazul în care bărbatul ar intenționa să anunțe Poliția.

Bărbatul, de 35 de ani, a fost depistat în județul Timiș și a fost ulterior condus la sediul IPJ Galați pentru continuarea cercetărilor. În prezent cei doi sunt prezentați la Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cine este Alin Chirilă?

Alin Chirilă s-a dat în „spectacol” şi la TV: a fost protagonistul unui scandal monstru la Survivor România 2023, chiar înainte să fie eliminat definitiv din concurs. S-a răstit la unul dintre colegii lui și aproape că a sărit la bătaie.

Sportivul ar fi avut o viață plină de greutăți, căci a fost gonit de acasă de tatăl lui când avea doar 17 ani. Și-a depășit situația și a reușit să-și întemeieze o carieră, dar și o familie. E căsătorit cu Loredana alături de care are doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: