Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea a dezvăluit motivul pentru care nu și-a invitat proprii copii la nuntă. Și Tavi Colen a fost absent: «Eu mă împac oricând cu oricare…»

Alin Oprea a dezvăluit motivul pentru care nu și-a invitat proprii copii la nuntă. Și Tavi Colen a fost absent: «Eu mă împac oricând cu oricare…»

GALERIE FOTO (2) alin oprea

Alin Oprea s-a căsătorit zilele trecute cu Medana. De la nunta fastuoasă a lipsit, însă, Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin. Artistul a dezvăluit care a fost motivul pentru care Tavi nu a fost prezent la fericitul eveniment și a pus capăt speculațiilor!

Alin Oprea a dezvăluit motivul pentru care nu și-a invitat proprii copii la nuntă. Și Tavi Colen a fost absent

Cu o fericire de nedescris după o nuntă care părea desprinsă din paginile unei povești, cei doi proaspeți căsătoriți au împărtășit detalii din culisele evenimentului lor grandios. În timpul discuției, cântărețul Alin Oprea nu a ezitat să abordeze un subiect sensibil, dezvăluind de ce nu l-a invitat pe Tavi Colen la nunta sa cu Medana.

La doar câteva zile de la momentul în care au rostit cuvintele sacre „DA” în fața altarului, Alin Oprea și Medana au fost invitați să participe la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Ei nu au venit singuri, ci au fost însoțiți de două cupluri de nași – Axinte și Carmen, precum și familia Năsturică.

medana si alin oprea
Medana și Alin Oprea au avut o nuntă ca în povești

Când a fost întrebat dacă ar fi dorit să aibă alături pe cineva anume în ziua cea mare, dar care nu a fost prezent la nuntă, Alin Oprea a răspuns: „Dumnezeu ne-a dat exact pe cine trebuia să fie lângă noi. Cine poate nu trebuia să fie, nu a fost. Dumnezeu ne-a ales familia cu care mergem mai departe, sigur, au fost și absenți motivați. Le mulțumesc tuturor, colegilor, am fost în familie, au cântat toți. Acum, faptul că se zice că a fost o nuntă fastuoasă, faraonică, cum se zice în presă sau oamenii pe internet, noi am chemat prietenii noștri de suflet.”

Tavi Colen nu a fost prezent la nunta fostului coleg de trupă

Cătălin Măruță a dorit să afle motivul pentru care Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, nu a fost invitat la nunta acestuia, deși pe vremuri au fost foarte buni prieteni. Alin nu a ezitat să explice, pe larg, motivul pentru care Tavi nu s-a numărat printre ce invitați la evenimentul special din viața artistului.

„I-aș fi trimis cu drag invitația, însă știam sigur că nu va răspunde afirmativ și am considerat că e mai bine așa. Noi am avut logodna acum un an, dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi «Casă de piatră», l-aș fi invitat. Unii doar suferă și unii doar să primească?

Dacă as fi primit de la copii mei un mesaj «Să fii fericit, tată, Doamne Ajută»”, i-aș fi invitat, nu am nicio problemă. Îl iubesc pe Tavi, îi iubesc pe copiii mei. Eu mă împac oricând cu oricare dintre ei. Știu să iert, să fiu deschis, să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reperat dacă e cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură”, a declarat Alin Oprea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: