Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea, gest deosebit cu ocazia zilei de naștere a Medanei. „Ești totul pentru mine..”

Alin Oprea, gest deosebit cu ocazia zilei de naștere a Medanei. „Ești totul pentru mine..”

GALERIE FOTO (4)

Alin Oprea și Medana se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, plină de iubire și împlinire. Cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, artistul a făcut un gest deosebit, demonstrând încă o dată că sentimentele ce-i leagă sunt foarte puternice. Cei doi au petrecut această zi specială cum nu se poate mai frumos, iar declarațiile de dragoste ale fostului membru Talisman au fost pe măsură.

Alin Oprea este un bărbat fericit și dornic să împărtășească clipele speciale din viața sa cu publicul din țara noastră. Oamenii au avut șansa să vadă cum povestea de dragoste a artistului cu Medana, partenera sa, a evoluat în ultimii 2 ani și jumătate. Au ales să fie două figuri modeste în spațiul public atunci când vine vorba de viața lor privată, însă momentele speciale au fost împărtășite cu drag de fiecare dată.

Fostul membru al trupei Talisman a avut șansa să cunoască o femeie deosebită, pe care o prețuiește nespus. Medana l-a ajutat să treacă peste momentele dificile din viața sa, i-a oferit susținerea sa permanentă, iar el și-a găsit negreșit liniștea. A vorbit mereu cu un respect deosebit de partenera sa, căreia i-a adresat în repetate rânduri declarații de dragoste emoționante.

Alin Oprea, gest deosebit cu ocazia zilei de naștere a Medanei

Ziua de naștere a Medanei a fost un moment deosebit pentru cei doi, deoarece au avut șansa să-l petreacă împreună, în liniștea căminului lor. Imaginile apărute în mediul online au dezvăluit modul în care și-au petrecut seara, îndrăgostiți și bucurându-se de o cină romantică.

Alin Oprea a simțit încă o dată să-și exprime sentimentele de iubire pentru Medana, iar cuvintele pe care i le-a adresat sunt demne de un poet. Artistul simte că și-a găsit sufletul pereche, cea lângă care viața a căpătat un nou sens și a fost binecuvântată de fericire.

„Dacă mi-ați cunoaște sufletul, ați ști că și-a găsit jumătatea. Dacă mi-ați asculta inima, ați auzi că ea bate în ritmul dragostei. Dacă m-ați putea atinge, ați simți cât de fierbinte este flacăra iubirii. La mulți ani binecuvântați, Medana, înger cu suflet de copil. Ești totul pentru mine.”, a spus Alin Oprea, conform ciao.ro.

Răspunsul Medanei a fost unul emoționant

Aniversarea sa a reprezentat pentru Medana un moment în care s-a bucurat de multă iubire din partea celor dragi ei. Iubirea pentru Alin i-a adus împlinirea, așadar dorința ei cea mai mare este ca toți cei din jurul său să se bucure de o asemenea împlinire.

“Dacă ești piatră, fii magnet. Dacă ești plantă, fii simțire. Dacă ești om, fii iubire. Așa că eu aleg să răspund iubirii voastre cu iubire, prețuire și recunoștință pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o ieri și care mi-a umplut sufletul de bucurie. Cuvintele nu pot exprima emoția trăită de mine, dar vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru felul în care mă răsfățați și alintați. Și cum locul meu preferat se află în inima bărbatului iubit, eu vă doresc tuturor să aveți parte doar de IUBIRE și apreciere din partea omului drag!”, a transmis aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: