Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea, imagine de la mare cu iubita. Cum s-au fotografiat cei doi

Alin Oprea, imagine de la mare cu iubita. Cum s-au fotografiat cei doi

GALERIE FOTO (8)Alin Oprea, imagine de la mare cu iubita.

Alin Oprea, imagine de la mare cu iubita. După ce a divorțat de soția sa, fostul solist al trupei Talisman și-a găsit liniște în brațele Medanei, femeia alături de care artistul se simte împlinit. Aflați în vacanță la mare, Alin Oprea a postat o imagine de senzație alături de iubita lui.

Alin Oprea, imagine de la mare cu iubita. Cum s-au fotografiat cei doi

Alin Oprea, imagine de la mare cu iubita. În urmă cu câteva luni, Alin Oprea era implicat într-un scandal de proporții cu fosta soție, Larisa. Cei doi au divorțat după mai bine de două decenii, având împreună doi copii. Ulterior, apele s-au liniștit, iar artistul își trăiește viața alături de noua sa iubit, Medana. Recent, cei doi au mers la mare pentru a se relaxa. Fostul solist al trupei Talisman a postat o imagine inedită alături de partenera sa. Medana stă întinsă pe șezlong și își sprijină unul dintre picioare pe pieptul lui Alin. La descriere,artistul le-a transmis fanilor săi cât de mult o iubește pe Medana. „Ce atingere frumoasă este dragostea. Sub mângâierea ei înflorești în tihnă. 🌞🍹☕️🎼🏖”, a scris Alin lângă fotografie.

Alin Oprea la mare

Cu toate astea, un lucru nu a putut trece neobservat. Artistul pare că a folosit photoshopul pentru a-și mări muschii, reușind astfel să-și deformeze foarte mult corpul. Unii internauți par să-și fi dat seama de acest lucru și l-au criticat pe artist.” Se vede clar ce ai vrut sa faci🤮🤮🤮…Penibil🤯„, a fost comentariul unui internaut la postarea lui Alin Oprea. 

Reactie acida la postatea lui Alin Oprea

Alin Oprea, mai îndrăgostit ca niciodată

De mai bine de doi ani, Alin Oprea trăiește o poveste de dragoste alături de Medana, tânăra despre care declară că este iubirea vieții lui. Aceasta este absolventă a facultății de Psihologie și are propria ei afacere în imobiliare. ‘Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palemle tale cu curaj, devotament și aumare maximă, un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente, ale vieții când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivp pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, declara artistul.

După ce și-a recunoscut relația, au ieșit numeroase informații picante despre iubita lui Alin Oprea. S-a zvonit că Medana ar fi fost patroană de videochat, dar artistul i-a luat apărarea. „Este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară, este un dezvoltator imobiliar serios. Nu a avut carieră în videochat sau toate câte s-au vehiculat prin presă. Nu este patroană de videochat, este patroana unei firme de construcții și imobiliare’, a replicat Alin Oprea.

În prezent, Alin Oprea locuiește cu chirie cu Medana, după ce fosta soție i-a blocat toate conturile. Cântărețul și-a acuzat fosta soție de infidelitate, iar aceasta a schimbat cheile casei, pentru ca el să nu mai poată intra în propria locuință. Cu toate astea, Alin a încercat și o împăcare pe plan profesional cu Tavi Colen, colegul de breaslă din trupa Talisman. Din păcate, solistul a refuzat împăcarea cu Alin Opreaș. Recent, Tavi a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi aducea injurii fostului său coleg de trupă.

Etichete: