Redactia.ro
Home » Monden » Ce obicei au în fiecare dimineață Alin Oprea și Medana. Artistul a făcut dezvăluiri din intimitate

Ce obicei au în fiecare dimineață Alin Oprea și Medana. Artistul a făcut dezvăluiri din intimitate

Alin Oprea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. El se află alături de iubita sa Medana pe litoralul românesc. Cei doi amorezi își vor petrece vara la malul Mării Negre deoarece Alin Oprea are multe concerte acolo.

Alin Oprea, detalii intime despre relația sa

Alin Oprea a acordat un interviu pentru ciao.ro în care a vorbit deschis despre cum se desfășoară relația sa cu Medana. El a povestit despre obiceiul celor doi de a merge în fiecare dimineață pe plajă pentru a alerga cu picioarele goale pe nisip. Cântărețul a povestit că meditează alături de iubita sa stâns întinși amândoi pe nisipul fin de pe litoral. De asemenea un alt obicei pe care îl are Alin Oprea etse acela de a înnota zilnic în piscina hotelului.

Dimineața noastră pe litoral începe odată cu răsăritul soarelui, de care dorim să ne bucurăm în fiecare zi pe malul mării. Cu această ocazie, realizăm cât de simplu este, de fapt, să fii fericit și cât de multe ne oferă viața. Ce e mai importat decât să fii norocos că trăiești o nouă zi, să fii sănătos, să iubești și să fii iubit? Câteodată alergăm cu picioarele desculțe pe țărmul mării, jucându-ne și râzând ca doi copii. Câteva minute de odihnă întinși pe nisip, pe care noi ne dorim să le considerăm „meditație”, însoțită de o respirație specială Yoga (Pranayama) de încărcare energetică, încheie mica noastră ieșire în aer liber, înainte de micul dejun. Iubesc de mic înotul, așa că nu ratez o zi să nu fac câțiva km în piscină.„, a dezvăluit Alin Oprea.

Alin Oprea a vorbit și despre dieta echilibrată pe care o are pentru a se menține în formă. El a dezvăluit că nu există zi în care să nu consume patru litri de lichide și multe vitamine naturale. Alin Oprea este un mare fan al sportului și în loc să își petreacă prânzul la plajă pentru a se bronza, preferă să meargă la sala de forță.

Mesele, în general, sunt lejere, fără o încărcătură prea mare de carbohidrați sau proteine, încercând să nu am o dietă de înfometare dar nici de suprasaturație (am All Inclusive în resortul unde locuiesc, și tentația de a exagera cu mâncarea este destul de mare). În afară de faptul că evit total zahărul rafinat, excesul de sare și grăsimi săturate și mă hidratez foarte bine (cam 4 litri de lichide pe zi), dieta aș putea spune că este una preponderent Mediteraneană, echilibrată. Eu suplimentez zilnic cu Multivitamine și Minerale, Vitamina C, Magneziu și Omega 3. Ca regulă generală, încerc să-mi ascult corpul, pentru că el știe cel mai bine de ce are nevoie. Fac analize amănunțite de sânge aproape în fiecare lună, iar o dată la 3-6 luni donez sânge. (…)

Prefer să merg la sala de forță la orele amiezii, pentru că acea perioadă este una „moartă” atât pe plajă (soarele fiind prea puternic) cât și cu privire la activități de altă natură. Antrenamentul meu durează 2 ore și este foarte intens. Au trecut demult vremurile în care folosirea greutății propriului corp era suficientă (genoflexiuni, flotări, abdomene, tracțiuni). Aș putea face abdomene toată ziua ca și cum aș face o plimbare prin parc, fără să obosesc prea tare. Ca să obțin rezultate în continuare, mă antrenez cu greutăți destul de mari (Bodybuilding). La un calcul simplu, cred că ridic peste 20 Tone (2.000 kg) în cadrul unei singure sesiuni. Încălzirea este din punctul meu de vedere esențială, pentru a nu avea loc accidentări și pentru a proteja coloana vertebrală și articulațiile. De peste 4 ani am spus un NU hotărât consumului de alcool și al altor obiceiuri dăunătoare. „, a mai spus Alin Oprea.

„Intrăm în câte o biserică, unde-i mulțumim Lui Dumnezeu”

Alin Oprea și Medana merg adesea la biserică pentru a-I mulțumii Lui Dumnezeu pentru viața pe care o trăiesc, dar și pentru a se ruga pentru prieteni cât și pentru cei care nu le sunt prieteni.

În plan spiritual, împreună cu Medana, ne găsim timp și pentru sufletul nostru și intrăm în câte o biserică, unde-i mulțumim Lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit în această existență și ne rugăm atât pentru prieteni cât și pentru … „neprieteni„, a continuat Alin Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: