Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea, mesaj emoționant pentru fiul actualei iubite Medana. „M-ai făcut să mă simt ca un tată”

Alin Oprea, mesaj emoționant pentru fiul actualei iubite Medana. „M-ai făcut să mă simt ca un tată”

GALERIE FOTO (2)

Alin Oprea trăiește acum o frumoasă poveste de iubire alături de Medana. Nici nu s-a terminat procesul de divorț cu soția că acesta deja s-a oficilizat cu bruneta, dar s-au și mutat împreună. Alin oprea a intrat rapid ăn familia Medanei, cunoscându-i chiar și fiul.

Alin Oprea, mesaj emoționant pentru fiul vitreg

Alin Oprea are doi copii din căsnicia sa, dar acum neste tată din nou pentru fiul iubitei sale. Acesta pare să fie foarte apropiat de băiat, dovadă fiind mesajul pe care i l-a trimis în cinstea zilei lui de naștere, dar și multitudinea de poze pe care cei doi le au împreună. Alin Oprea a spus public că fiul Medanei l-a făcut să se simtă tată din nou.

Dragul meu Darius, azi de ziua ta îți doresc un sincer și călduros “La mulți ani!” Succesul să te însoțească pretutindeni și să rămâi mereu băiatul pe care îl știu eu. Un baiat respectuos care m-a primit cu brațele deschise și care m-a făcut să mă simt ca un tată în mometele în care aveam cea mai mai mare nevoie de asta și care atunci când vin de la drum mă așteaptă cu cele mai bune clătite făcute de mânuța lui. 🙏🏼💙„, a fost mesajul publicat de Alin Oprea.

Vară de vis pentru Alin Oprea și Medana

Alin Oprea își petrece vara alături de noua sa iubită Medana chiar pe litoralul românesc. Motivul pentru care cei doi își vor petrece vara departe de Capitală sunt evenimentele și concertele la care trebuie să participe Alin Oprea. Acesta nu se poate despărții de iubita sa așa că a luat-o să-i fie alături în lunile de vară.

Deoarece activitatea de organizare evenimente/concerte a început doar teoretic, neavând un cadru legal clar şi norme precise, ne-am focalizat toată atenţia pe evenimentele organizate pe litoral. Şi vom avea foarte multe. În Mamaia voi cânta, iar lista continuă cu Costineşti, Neptun, Jupiter, mai multe hoteluri şi terase din Cap Aurora, Venus şi Saturn„, a precizat Alin Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: