Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea va merge în instanță pentru divorț abia peste trei luni. “Sper să nu devin bunic până la pronunțare”

Alin Oprea va merge în instanță pentru divorț abia peste trei luni. “Sper să nu devin bunic până la pronunțare”

GALERIE FOTO (2)

Alin Oprea și soția sa, Larisa Uță, sunt hotărâți să divorțeze. Însă, procesul dintre cei doi se anunță a fi unul de durată.

 

Alin Oprea, divorț peste trei luni

 

Alin Oprea este mai convins ca niciodată că vrea să divorțeze. Surse din mediul judiciar au spus pentru cancan.ro că magistrații de la Judecătoria 5 din București i-au citat deja pe cei doi soți. Alin și Larisa ar urma să meargă în fața instanței de judecată abia pe 15 februarie 2021, după cum precizează documentul.

Solistul trupei ”Talisman” a vorit cât se poate de deschis despre citația din cazul procesului de divorț și s-a arătat nemulțumit de termenul propus de magistrați.

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a declarat artistul.

Alin Oprea și Tavi Colen au rupt colaborarea în 2006, Tavi fiind deranjat de prezența soției solistului trupei ”Talisman”.

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, a dezvăluit Tavi.

Alin Oprea a divorțat de fosta soție, Larisa, după 22 de ani de căsnicie. Divorțul a ajuns să fie unul de proporții, deși cei doi voiau să se despartă amiabil. Detalii șocante au ieșit la iveală pe procesul divorțului. Unul dintre motivele separării celor doi a fost distanța. Mai mult, Alin Oprea a fost acuzat de fosta soție că are și vicii, printre care consumul de alcool.

Apropiații artistului susțin că Alin era constrâns de caracterul puternic și impunător al soției.

,Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința înfața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate. Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui’‘, au declarat apropiații artistului.

Alin Oprea pare mai fericit ca niciodată alături de noua iubită. Medana l-a cucerit definitiv pe cântăreț și pare să fie ceea ce solistul trupei ”Talisman” își dorește. Artistul susține că Medana este cea care i-a adus și liniștea.

 

Loading...