Redactia.ro
Home » Monden » Alina Ceușan, declarații despre viața de mămică: „Nu mi-am permis să stau cu Rock acasă”

Alina Ceușan, declarații despre viața de mămică: „Nu mi-am permis să stau cu Rock acasă”

Una dintre cele mai admirate și urmărite persoane online, Alina Ceuşan a devenit mămică în septembrie 2020 și viața ei a fost diferită de atunci. Ea este împărțită între viața de familie, viața online și propria afacere de succes.
Mulți o cunosc de pe Instagram, YouTube sau de când a pus bazele unui blog, dar și din emisiunea „Asia Express” alături de cea mai bună prietenă a ei Carmen Grebenișan, care acum este la un concurs „Dancing on ice – Vis în doi”.

Alina Ceușan: „Încerc să mă împart cât de bine pot”

Alina Ceuşan a reuşit să câştige simpatia internauţilor prin postările de pe Instagram şi prin proiectele pe care le deţine. A deschis recent un magazin de îmbrăcăminte în Bucureşti. Pe lângă această afacere, are şi un site de costume de baie, precum şi un restaurant . Programul ei este întotdeauna încărcat și solicitant, așa că are nevoie de ajutor pentru a-și crește fiul Rock.

„Încerc să mă împart cât de bine pot. Și când sunt singură pe undeva și aud „Mama!”, mă întorc și mă uit după cine strigă. Avem în primul rând ajutor, o bonă internă care și acum se află cu Rock. Fără ea nu aș reuși, dar nici fără mama-soacră sau mama mea până a venit ea. Contează foarte mult să ai acest ajutor dacă vrei să continui. Eu am zis întotdeauna că pot să stau cu Rock acasă, poate mai pun și de o ciorbă și o tocană, nu știu dacă mai apuc și să pun la spălat, dar ne descurcăm. Totuși, să faci și altceva este aproape imposibil. Nu mi-am permis să stau cu el acasă, am lansat niște proiecte și nu îmi doream, nici financiar, să stau pe loc. Sunt una dintre acele mame care nu și-au dorit să stea doar acasă. Am stat cât am alăptat și apoi încă o perioadă, după care l-am cărat cu mine oriunde am mers, Franța, Egipt, București, peste tot. Este important să fie aproape de mine”, a declarat Alina Ceușan pentru ego.ro.

Influencer de succes

Aceasta a divulgat care este secretul pentru a fi un influencer de succes:

„Secretul este să te ții de treabă și să fii perseverent. Degeaba există talent și ambiție, dacă nu ai perseverență. Când stăteam în chirie cu Carmen în Cluj, am făcut un fel de tablou pe hol și am scris: „Tu ce ai făcut azi pentru visul tău?”. Exact acest mesaj l-am transpus după aproape 10 ani pe câteva dintre hainele noastre, sperând să îi ajute și pe alții ca să se trezească dimineața și să facă și ce le place. Atunci nu simți neapărat că muncești, dar nu trebuie să te lași”.

Alina Ceușan: „Bucureștiul este foarte efervescent și solicitant”

Alina Ceușan nu vrea să plece de la Cluj chiar dacă face multe drumuri la București:

„Rămân în Cluj pentru că, am spus și o să o mai spun de nenumărate ori, acolo îmi găsesc liniștea, mă simt bine și pot să fac toate lucrurile care țin de creativitate. Bucureștiul pentru mine, mai ales cum e acum, pentru că au început evenimentele, este foarte efervescent și solicitant. De multe ori, mi-am găsit la Cluj răgazul, pentru că am fost mai aproape de familie, să creez și să fac ceea ce trebuie să fac în aceste branduri”, a declarat Alina pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: