Redactia.ro
Home » Monden » Alina Ceușean va deveni mămică pentru prima dată. „Este cea mai incitantă parte”

Alina Ceușean va deveni mămică pentru prima dată. „Este cea mai incitantă parte”

Alina Ceușean va deveni mămică pentru prima dată. „Este cea mai incitantă parte”

Alina Ceușean, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră, a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta a postat un clip video emoționant pe pagina ei de Instagram, în care îi anunță pe toți urmăritorii ei că va deveni mamă.

În vârstă de 26 de ani, vedeta va deveni mamă pentru prima dată, alături de soțul ei, Raul Tișa. Cei doi s-au căsătorit în vara anului trecut, iar acum, la un an de la nunta fastuoasă pe care au avut-o la un castel din Cluj, cei doi au anunțat că vor deveni părinți.

Alina Ceușean va da viața micuțului lor în luna septembrie. Vedeta mai are doar trei luni până la naștere, iar acum, când a împărtășit vestea cu toți prietenii virtuali, a postat și primele fotografii cu burtica.

Suntem pregătiți pentru asta? Nu poți niciodată să fii cu adevărat pregătită sau cel puțin așa am auzit, însă asta este cea mai incitantă parte, nu-i așa?”, spune Alina în clipul video.

Alina Ceușean va deveni pentru prima dată mămică

Pentru a anunța prima ei sarcină, fashion influencerul și fosta concurentă de la Asia Express, a postat un clip video pe pagina ei de Instagram, în care arată testul de sarcină pozitiv, dar și primele fotografii cu copilul, făcute la ecografie.

Vedeta ține un monolog despre viață și despre cum venirea pe lume a acestui copil o va schimba pentru totdeauna, atât pe ea ei, cât și pe cea a partenerului său, care apare în videoclip alături de ea.

Avem atât de multe lucruri să îți spunem, să te învățăm și suntem siguri că și tu ai multe lucruri să ne înveți și tu. Se spune că viața este mult mai bună atunci când trăiești într-o stare de recunoștință și așa ne simțim acum, bebelușule. Cu dragoste, mama și tata”, spune Alina Ceușean, în clipul postat pe pagina de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: