Redactia.ro
Home » TV » Ce operații estetice au Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express. Cum arătau înainte FOTO

Ce operații estetice au Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express. Cum arătau înainte FOTO

GALERIE FOTO (6) Ce operații estetice au Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express. Cum arătau înainte FOTO

Ce operații estetice au Alina Ceușan și Carmen Gărbenișan de la Asia Express. Cum arătau înainte blondele care au pus pe jar echipele concurente? Sunt de nerecunoscut.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan șunt prietene de-o viață. Cele două blondine sunt considerate ”Reginele Instagramului” și împreună au reușit să-și dezvolte atât viața personală cât și cea profesională. Fetele sunt pasionate de modă și de beauty. Să nu mai vorbim de călători, unii doar pot visa la ceea ce ele au văzut cu ochii lor. Fetele muncesc de ani buni pentru a ajunge unde sunt acum.

”Sunt o blogger-iță din România, născută în Târgu-Mureș, iar momentan locuiesc în Cluj Napoca. Am văzut pentru prima dată lumina zilei pe data de 2 iunie 1992. Îmi place să spun povești și mă declar a fi o naratoare plină de emoție, căreia îi place să călătorească, să scrie și să captureze momente prin intermediul pozelor. Scrisul, o veche pasiune, s-a dezvoltat prin intermediul acestui blog și s-a transformat într-o motivație inspiraționala, cu ajutorul căreia am creat o multitudine de povești ce sper să vă atraga atentia si sa va inspire sa va traiti viata si fiecare clipa la maximum”, își face prezentarea Alina Ceușan.

Ce operații estetice au Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express. Cum arătau înainte FOTO

O dată cu faima, fetele au apelat și la medicul estetician care le-a îndeplinit dorința. Acum pare că ar fi surori gemene, iar oamenii le deosebesc cu greu până se obișnuiesc cu ele. Așa au pățit și în competiția Asia Express. Alina Ceușan și-a mărit buzele și și-a făcut o rinoplastie. Printre operațiile pe care le are Carmen Grebenișan se numără: mărirea buzelor și implanturile mamare. Cele două au aceeași culoare a părului, un stil vestimentar asemănător și forma sprâncenelor nu este foarte diferită.

Alina Ceusan inainte de interventie
Alina Ceusan inainte de interventie

„Eu mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenţie. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur şi simplu nu mă simţeam bine cu nasul meu. Din lateral, aveam o cocoaşă, aici pe mijloc, o denivelare. Era un nas care nu era deloc feminin. Eu sunt foarte fericită că am făcut acest pas. Cu atât mai mult, îmi pare rău că nu am făcut operaţia asta mai devreme. Singura mea problemă cu nasul era din profil, aşa că i-am spus „Ceea ce îmi doresc este să scapaţi de acea cocoaşă. Vreau un nas drept şi cu asta, basta!”. Îmi doream demult să fac pasul acesta. Cumva îmi era frică. Primul lucru la care m-am gândit era că o să doară. Că o să primesc un ciocan în nas şi după aceea, o să mă doară cinci săptămâni şi nu o să mai pot de durere. Operaţia asta, efectiv, nu doare!”, a mărturisit Alina Ceuşan într-un videoclip de-al său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: