Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu COVID-19. „Aveam sistemul imunitar slăbit”

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu COVID-19. „Aveam sistemul imunitar slăbit”

Alina Eremia, mămică în 2022

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu COVID-19. Vedeta și-a anunțat fanii în urmă cu ceva timp că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Alina Eremia a spus că în aceste momente se află în autoizolare.

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu COVID-19. „Aveam sistemul imunitar slăbit”

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu COVID-19. În urmă cu puțin timp, artista a anunțat pe rețelele de socializare că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta se află în autoizolare și așteaptă să se vindece. Alina Eremia le-a spus fanilor că avea sistemul imunitar destul de slăbit, dar din cauza oboselii era predispusă la infectarea cu COVID-19. ”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul”, a spus Alina Eremia pe Instagram.

Cu toate astea, artista susține că are o formă ușoară a bolii, iar starea sa de sănătate este una bună în prezent. ”Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a mai precizat artista.

Monica Anghel, declarații după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Săptămâna trecută, Monica Anghel anunța că a fost infectată cu noul coronavirus. De atunci, artista a mărturisit că a avut câteva amețeli puternice. Din fericire, solista  a anunțat că persoanele cu care a intrat în contact direct, s-au testat iar rezultatele au ieșit negative.

Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu o amețeală care nu-mi dă pace. Nu am fost internată, sunt acasă. Este pentru prima dată când sunt infectată. Am avut ambele doze de vaccin.Am luat legătura cu toată lumea după ce am fost testată pozitiv. Ei toți au ieșit negativi. Am avut un concert unde am stat în frig și ploaie, dar am crezut că am răcit. Mi-am făcut testul simplu, ulterior am luat legătura cu medicul, mai apoi am primit medicamente și de la domnul Gigi Becali. Copilul e negativ, dar trebuie să stea închis în casă cu mine pentru că este contact direct. Am vrut să învăț pentru că am foarte mult de învățat, dar nu pot din cauza amețelilor pe care le am pentru că nu pot să mă concentrez”, a mărturisit Monica Anghel în direct la Pro TV,  ‘La Măruță’.

Omul de afaceri Viorel Păunescu i-a adus vedetei medicamente, pe care le-a primit de la Gigi Becali. Monica Anghel a precizat că se simte bine și că este monitorizată de medicul ei.

Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu dr. Camelia Brumă. Am primit azi dimineață de la domnul Viorel Păunescu niște medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia și prietenii care vin și îmi lasă la ușă tot ce este nevoie.

Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, așa că sunt bine. Vă mulțumesc frumos!”, a spus Monica Anghel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: