Redactia.ro
Home » Monden » Alina Eremia a fost depistată cu Covid-19. Artista nu a respectat măsurile de protecție

Alina Eremia a fost depistată cu Covid-19. Artista nu a respectat măsurile de protecție

Alina Eremia a fost depistată cu Covid-19. Artista nu a respectat măsurile de protecție

Alina Eremia a fost depistată cu Covid-19. În ultima perioadă tot mai multe vedete din showbiz au anunțat că au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. 

Alina Eremia a fost depistată cu Covid-19. Artista nu a respectat măsurile de protecție

Alina Eremia a fost depistată cu Covid-19. Se pare că nici aceasta nu a scăpat de ravagiile create de valul patru al pandemiei. Deși nu este singura vedetă infectată, fiindcă în ultima perioadă au fost infectate cu noul coronavirus și Elena Merișoreanu, Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Theo Rose.

Chiar dacă nu a anunțat încă faptul că s-a infectat cu temutul virus, sursele cancan.ro au aflat că artista s-a infectat cu noul coronvirus. Până în acest moment nu se cunosc date despre starea e sănătate a interpretei.

În trecut, artista a fost surprinsă de paparazzi într-o farmacie cu masca purtată incorect. Alina își acoperea cu masca doar gura, nu și nasul. Medicii susțin că inclusiv la nivelul nasului există o încărcătură virală extrem de mare.

Alina Eremia a fost victima hackerilor

Alina Eremia a trecut prin momente dificile, după ce un grup de hackeri i-au spart contul de Instagram. Artista primește zilnic o mulțime de mesaje din partea fanilor, însă nu are timpul necesar pentru a răspunde fiecărui mesaj. Hackerii s-au gândit să facă acest lucru în locul ei, după ce i-au spart contul de Instagram și i-au furat identitatea, pentru scurt timp.

Vedeta și-a putut recuperat contul, în scurt timp de la producerea incidentului și și-a schimbat imediat parola. Artista a reușit, din fericire, să își schimbe parola. Mai mult, vedeta a decis să își schimbe parola și pentru celelalte pagini de socializare ale sale, imediat ce a aflat că acest lucru este recomandat. Alina Eremia a sfătuit pe toată lumea să facă același lucru.

”Specialiștii recomandă să îți schimbi parola o dată la două luni. La toate conturile. E un sfat foarte bun, având în vedere că am fost victima unui atac cibernetic.”, a povestit artista, într-un InstaStory.

Alina Eremia a ținut să le spună fanilor că hackerii s-au aflat în spatele mesajelor la care vedeta ar fi răspuns. Vedeta s-a filmat în timp ce a spus aceste lucruri. Hackerii nu au produs alte pagube artistei, și au vrut, cel mai probabil, să vadă cum este celebritatea pentru scurt timp.

”Noroc că era relativ pașnic, adică a răspuns frumos, n-a răspuns urât. Cu toate astea nu e chiar ok. Adică mi se pare puțin deplasat. Cine a avut această inițiativă să n-o mai facă și a doua oară. Am schimbat parola. Am asigurat contul. Nu e fun (amuzant) să te trezești că ai răspuns unor oameni și, de fapt, n-ai răspuns tu. So, stop that! (Așada, opriți-vă cu asta!)”, a mai spus Alina Eremia, tot pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: