Redactia.ro
Home » Monden » Alina Eremia, victima hackerilor! „Cineva s-a logat pe Instagram-ul meu și…”

Alina Eremia, victima hackerilor! „Cineva s-a logat pe Instagram-ul meu și…”

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate și cele mai îndrăgite artiste din România. Mulți sunt cei care și-ar dori să fie în locul ei, drept dovadă hackerii i-au spart contul de socializare. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat, după ce și-a recuperat contul. 

 

Alina Eremia, victima hackerilor

Alina Eremia a trecut prin momente dificile, după ce un grup de hackeri i-au spart contul de Instagram. Artista primește zilnic o mulțime de mesaje din partea fanilor, însă nu are timpul necesar pentru a răspunde fiecărui mesaj. Hackerii s-au gândit să facă acest lucru în locul ei, după ce i-au spart contul de Instagram și i-au furat identitatea, pentru scurt timp.

Vedeta și-a putut recuperat contul, în scurt timp de la producerea incidentului și și-a schimbat imediat parola. Artista a reușit, din fericire, să își schimbe parola. Mai mult, vedeta a decis să își schimbe parola și pentru celelalte pagini de socializare ale sale, imediat ce a aflat că acest lucru este recomandat. Alina Eremia a sfătuit pe toată lumea să facă același lucru.

„Specialiștii recomandă să îți schimbi parola o dată la două luni. La toate conturile. E un sfat foarte bun, având în vedere că am fost victima unui atac cibernetic.”, a povestit artista, într-un InstaStory.

Alina Eremia a ținut să le spună fanilor că hackerii s-au aflat în spatele mesajelor la care vedeta ar fi răspuns. Vedeta s-a filmat în timp ce a spus aceste lucruri.

„Da, cineva s-a logat pe Instagram-ul meu și a început să răspundă oamenilor.”, a mai spus artista.

Hackerii nu au produs alte pagube artistei, și au vrut, cel mai probabil, să vadă cum este celebritatea pentru scurt timp.

Noroc că era relativ pașnic, adică a răspuns frumos, n-a răspuns urât. Cu toate astea nu e chiar ok. Adică mi se pare puțin deplasat. Cine a avut această inițiativă să n-o mai facă și a doua oară. Am schimbat parola. Am asigurat contul. Nu e fun (amuzant) să te trezești că ai răspuns unor oameni și, de fapt, n-ai răspuns tu. So, stop that! (Așada, opriți-vă cu asta!)”, a mai spus Alina Eremia, tot pe InstaStory.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: