Redactia.ro
Home » Monden » Alina Eremia, surprinsă cu un ochi vânăt pe rețelele sociale. Artista le-a dezvăluit fanilor ce a pățit FOTO/VIDEO

Alina Eremia, surprinsă cu un ochi vânăt pe rețelele sociale. Artista le-a dezvăluit fanilor ce a pățit FOTO/VIDEO

În urmă cu doar câteva zile, îndrăgita cântăreață, Alina Eremia și-a surprins fanii de pe rețelele sociale, după ce a postat o fotografie în care avea un ochi vânăt. Iată detaliile!

Alina Eremia, surprinsă cu un ochi vânăt pe rețelele sociale

Imediat ce postarea a fost făcută publică, în mediul online, fanii artistei și-au făcut griji pentru ea.  Alina Eremia a ținut să le spună acestora că nu au de ce să se sperie.

„Am crezut că ai pățit ceva”;

„M-am speriat puțin la început”;

„Am crezut că te-a lovit cineva”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Alina Eremit le-a primit în dreptul fotografiei de pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Artista le-a dezvăluit fanilor ce a pățit

Alina Eremia a precizat că întreg look-ul este doar un machiaj realizat special pentru un nou videoclip muzical, „Umeri de piatră”, o melodie ce este interpretată alături de Oscar:

 „Rănile se vindecă. Cicatricile rămân. Violența lasă urme”, este mesajul noii piese lansate de Alina Eremia.

Alina Eremia, afectată de stres și critici! De ce boală a suferit artista?

Se pare că vorbele urâte ale oamenilor la adresa ei au afectat-o foarte mult pe Alina Eremia:

„Cine, aia care habar n-are să cânte? Nu vedeți cât de nazală este? De deșteaptă e frumoasă!”, sunt doar câteva dintre criticile pe care artista și le amintește.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că făceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată…

dar dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic. E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a precizat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Totodată, cântăreața a povestit și despre presiunea celebrității. Se pare că stresul, îmbinat cu critici sau frustrări, au dus-o pe Alina Eremia în pragul de a se lupta cu o gravă problemă de sănătate:

 „Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă,

nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a spus îndrăgita artistă pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: