Redactia.ro
Home » Știri » Alina Kabaeva, amanta lui Vladimir Putin, a făcut declarații controversate despre războiul din Ucraina

Alina Kabaeva, amanta lui Vladimir Putin, a făcut declarații controversate despre războiul din Ucraina

Alina Kabaeva, amanta lui Vladimir Putin, a făcut declarații controversate despre războiul din Ucraina

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a transmis un mesaj controversat. Iată ce a spus ea despre războiul din Ucraina și despre „arma de război” pe care o vede ca fiind importantă pentru victoria Rusiei.

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a făcut declarații controversate despre războiul din Ucraina

Alina Kabaeva are 39 de ani și este fostă gimnastă olimpică și politiciană. Despre ea, se spune că este presupusa iubită a președintelui rus, Vladimir Putin, și mama unora dintre copiii acestuia. În 2008, presa din Rusia relata că Vladimir Putin ar vrea să divorțeze de soția lui de atunci, Liudmila Putin, și să se căsătorească cu Alina Kabaeva, care este cu 31 de ani mai tânără decât președintele. Amândoi au negat zvonurile, iar la scurt timp după aceea, autoritățile ruse au închis ziarul care a răspândit acest zvon. Ulterior, Vladimir Putin și soția lui au divorțat.

În 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, National Media Group, cel mai mare holding de media privat din Rusia.

Recent, Alina Kabaeva a reapărut în public după o perioadă lungă de absență și a vorbit în public despre utilizarea propagandei de către mass-media de stat a Rusiei, potrivit La Stampa. Ea a comparat puterea informației cu cea a unei mitraliere Kalașnikov, mai exact, a declarat într-un discurs ținut în fața angajaților săi că informația are aceeași putere ca un Kalașnikov, în condițiile de azi din Rusia.

Șefa trustului de presă a sărbătorit cu angajații 15 ani de la înființarea trustului de presă, potrivit site-ului independent Meduza. Îmbrăcată în negru, pe sacou purtând o broșă în forma literei Z, simbolul războiului purtat de Rusia în Ucraina, ea a ținut un scurt discurs în fața angajaților.

„Oamenii au nevoie de succesul nostru pentru că informația funcționează, în condițiile în care trăim azi și luptăm pentru țara noastră, ca o armă de luptă. Este la fel de valoroasă ca o armă Kalașnikov. Iar corespondenții de război știu asta. Lucrăm la asta!”, le-a spus Alina Kabaeva angajaților săi.

Alina Kabaeva este o femeie foarte bogată. Unele documente scurse către presă indicau la un moment dat că ea ar câștiga aproximativ 12 milioane de dolari (9,7 milioane de lire sterline) pe an, potrivit newsweek.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: