Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcău se pregătește de nuntă! Cine este alesul inimii sale

Alina Pușcău se pregătește de nuntă! Cine este alesul inimii sale

Bat clopote de nuntă pentru frumosul model, Alina Pușcău! Ea a dezvăluit, luni, în cadrul emisiunii ”La Măruță” că anul acesta se va căsători. Totodată, Alina Pușcău a dat detalii despre cine este alesul inimii sale.

Alina Pușcău se pregătește de nuntă! Cine este alesul inimii sale

2021 se anunță un an memorabil pentru Alina Pușcău! Frumosul model de talie internațională a dezvăluit, luni, în emisiunea ”La Măruță” că urmează să se căsătorească. Așadar, Alina Pușcău a dat detalii și despre cel căruia îi va spune ”DA!” pentru totdeauna, în fața altarului.

Întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul ce tocmai a început, faimosul fotomodel a declarat: ”Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta!”.Surprins, Cătălin a încercat să afle mai multe despre misteriosul bărbat care a cerut-o de soție  ”Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret”!

Alina Puscau - Protv.ro

De altfel, actrița a recunoscut că a mai avut parte de cereri în căsătorie și în trecut, doar că ceea ce i s-a întâmplat în copilărie, legat de relația părinților săi, a marcat-o. În schimb, bărbatul pe care l-a ales să-i fie soț este ”de încredere, extraordinar.”  

”Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică. Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”, a explicat Alina Pușcău.

Cum se numește viitorul soț al Alinei Pușcău

Alina Pușcău a refuzat să dea mai multe informații despre cel lângă care a decis să rămână pe veci. Asta în contextul în care nu i-a mărturisit nici mamei sale despre pasul pe care are de gând să-l facă.

Nu i-am spus lui mama. Sunt foarte private. (…) Este în șoc mama, pentru că niciodată nu am vorbit cu prietenii, nimic. Ziceam: „Mama eu nu vreau să mă căsătoresc…nu sunt pregătită”, a mai spus ea.

PRO TV - Mulți o știu ca actriță și ca model, dar Alina Pușcău apărea extrem de sexy ca și cântăreață

Dincolo de toate acestea, Alina Pușcău a spus cum va fi rochia sa de mireasă. A precizat că va fi creată de Ralph Lauren.

Alina Pușcău, fostă concurentă Ferma

Alina Pușcău este și fostă concurentă a emisiunii Ferma. Însă, ea acceptat provocarea în contextul în care de 25 de ani este stabilită în SUA și revine rar în România. Alina Pușcău se ocupă în SUA de modelling și actorie.

„Întotdeauna revin cu mare plăcere în România. Vin să o văd pe mama și să mă întâlnesc cu prietenii apropiați. Este locul unde am copilărit. Aici îmi încarc bateriile cu o energie pozitivă. Pentru mine România este acasă”, a declarat actrița într-un interviu.

Alina Pușcău: ”Am călătorit foarte mult de-a lungul carierei”

„De-a lungul carierei am fost nevoită să călătoresc foarte mult și să fiu departe de prieteni și familie, dar niciodată până acum nu am avut o restricție să nu țin legătura cu ei prin telefon. Cu siguranță va fi greu să nu îi spun mamei că sunt bine și să știu de ea. Pentru că trăim într-o lume tehnologizată, în care telefonul a devenit parte din noi, cred că este obiectul care o să-mi lipsească cel mai mult”a mai completat Pușcău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: