Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcău se vrea la Hollywood. Cu ce actor celebru ar urma să filmeze

Alina Pușcău se vrea la Hollywood. Cu ce actor celebru ar urma să filmeze

Frumusețea Alinei Pușcău este deja recunoscută peste hotare, românca reușind să cucerească nume mari de la Hollywood. Vedeta de la “Ferma” se poate declara fericită după ce a aflat vestea că un mare actor American o dorește într-o peliculă.

Chiar dacă a fost eliminată din “Ferma” de la ProTV, Alina Pușcău se consideră norocoasă, având în vedere planurile de viitor. Proiectele de la Hollywood încep să se contureze, iar Alina se declară fericită pentru ceea ce o așteaptă cât de curând. “Am luat lecții cu profesorul lui Leonardo DiCaprio, Larry Moss. Am studiat vreo 5 ani. Acum am vreo 4 filme în derulare. Sunt foarte fericită că fac un film la Roma. O să joc o Sophia Loren tânără. Leonardo DiCaprio este în film. Suntem foarte buni prieteni”, a mărturisit fericita Alina Pușcău, la ProTV.

Alina Pușcău, fosta iubită a lui Vin Diesel, este „libera de contract”

Pe lângă detaliile legate de carieră și planurile de viitor, fosta protagonistă a emisiunii “Ferma” de la ProTV a mărturisit și cum stă cu viață amoroasă. Alina a spus că este singură, că nu are niciun fel de relație sentimentală. „Nu am pe nimeni acum. N-am noroc în dragoste, nu știu. Nu sunt dificilă. Sunt o persoană cu suflet bun și când mă îndrăgostesc de cineva pur și simplu nu știu ce se întâmplă. Sunt Scorpion….Acum e cariera. Sunt super fericită că fac un film la Roma și o să joc tânăra Sophia Loren. Și sunt Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Steven Spielberg”, a declarat actrița.

Alina Pușcău a bifat câteva nume importante în astenut, printre care și Vin Diesel, pe când avea 18 ani. Aceasta s-a întâlnit cu Vin Diesel la Paris, cu ocazia unei cine organizate de niște prieteni comuni. „Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii”, si-a amintit Alina.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: