Redactia.ro
Home » Monden » Se încinge atmosfera la Fermă. Anda Adam nu se mai spală singură

Se încinge atmosfera la Fermă. Anda Adam nu se mai spală singură

Se încinge atmosfera la Fermă

Anda Adam și Cezar Ouatu au oferit momente și senzații tari în ediția de miercuri seara la Ferma 2020. Cei doi au fost nevoiți să se lege unul de celălalt și să se descurce așa cum au putut mai bine. Vedetele au mers și la baie, ba chiar s-au spălat împreună.

Se încinge atmosfera la Fermă. Anda Adam nu se mai spală singură

Cezar Ouatu și Anda Adam au avut de trecut un test destul de intim. Conform regulamentului emisiunii, artiștii au fost nevoiți să se lege unul de altul, și să se descurce cu treburile fermei așa cum au putut. Ba chiar, au fost nevoiți să se spele împreună.

Anda și Cezar au ales să se îmbrace în costum de baie și să se ajute unul pe celălalt la duș, timp în care au realizat și un moment artistic de-a dreptul haios. Anda Adam a declarat că nu are nicio problemă dacă intră cu Cezar în duș, mai ales pentru că poartă costum de baie. Însă, nu toate perechile au fost de acord cu acest lucru. Anna Lesko și George Piștereanu sau Ana Ababei și Andrei Stoica au ales să folosească dușurile improvizate afară.

Anda Adam, momente de senzație în Ferma

Se pare că Anda este obișnuită cu aceste lucruri. Vedeta s-a spălat reciproc cu Alina Pușcău, cele două vedete reusind sa incingă imaginația telespectatorilor. Concurentele s-au spălat una pe cealaltă, purtând costume de baie care le-au pus în evidență trupurile atrăgătoare.

Gazda emisiunii, Mihaela Rădulescu a declarat la începutul emisiunii că această ediție va fi una deosebită din mai multe puncte de vedere, mai ales că se desfășoară în epidemie de coronavirus. ”Filmările nu au fost obișnuite, pentru că au fost făcute în condiţii de pandemie de coronavirus. Pandemia asta ciudată ne-a făcut şi pe noi să schimbăm stilul de lucru. Eu sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte. Sunt singura care intră în contact cu concurenţii, zilnic„, a declarat Mihaela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: