Redactia.ro
Home » Monden » Ferma 2020. Anna Lesko o atacă pe Andreea Bălan după ce s-a împrietenit cu George Burcea: „E doar în capul ei”

Ferma 2020. Anna Lesko o atacă pe Andreea Bălan după ce s-a împrietenit cu George Burcea: „E doar în capul ei”

Anna Lesko o atacă pe Andreea Bălan

Ferma 2020 a început în forță. 18 vedete se luptă să supraviețuiască și să ajungă în marea finală. 8 orășeni și 8 săteni duc bătălii crâncene pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Pe lângă toate provocările supraviețuirii, concurenții trebuie să se învețe să se multe și pe alt plan, și anume pe plan emoțional. Comportamentul actorului George Burcea a determinat-o pe Anna Lesko să comenteze despre relația lui cu Andreea Bălan.

Ferma 2020. Anna Lesko o atacă pe Andreea Bălan după ce s-a împrietenit cu George Burcea: „E doar în capul ei”

În cadrul ediției de miercuri a emisiunii Ferma 2020. Orășeni vs. Săteni, Anna Lesko a decis să facă câteva afirmații legate de divorțul dintre Andreea Bălan și colegul său de echipă, George Burcea.

Fără să intre prea multe în detalii, artista i-a luat apărarea actorului, criticându-i comportamentul Andreei, susținând că nu are nimic de împărțit cu fosta solista de la trupa Andre.

De asemenea, artista a subliniat faptul că spălarea rufelor în public, nu este un lucru demn pentru un artist și că George nu a dorit niciodată să își facă un nume pe spatele fostei soții.

Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a spus cântăreața, în timpul unei discuții cu Viviana Sposub.

Cele două concurente au recunoscut că îl plac pe fostul soț al Andreei Bălan pentru că este un bărbat muncitor și că în emisiune este o persoană față de cum îl prezintă presa și fosta sa soție.

George Burcea, despre momentele intime dintre el și Viviana

Actorul George Burcea a vorbit despre momente intime ce au avut loc recent la Ferma 2020, între el și Viviana Sposub. Acesta a mărturisit că nu își caută dragostea după despărțirea de Andreea Bălan, având în vedere că în urmă cu câteva zile actorul și fosta asistenta de la Vorbește lumea s-au sărutat.

Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere, a spus acesta.

Mai mult, George Burcea a declarat că în cazul în care va apărea o oportunitate, își va da frâu liber sentimentelor, fără să țină cont de camere, presă sau tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: