Redactia.ro
Home » TV » Viviana Sposub și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, un cuplu? Scenele fierbinți de la „Ferma” FOTO

Viviana Sposub și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, un cuplu? Scenele fierbinți de la „Ferma” FOTO

GALERIE FOTO (2) George Burcea si Viviana Sposub

Noul sezon al emisiunii „Ferma” începe marți, 8 septembrie, iar show-ul va fi unul incendiar, după cum arată spotul de promovare al acestuia. Concurenții au făcut mai mult decât să se lupte pentru marele premiu, pentru că unii dintre ei au ajuns să fie mai apropiați decât s-ar fi crezut. George Burcea și Viviana Sposub sunt protagoniștii unei scene fierbinți.

George Burcea și Viviana Sposub, apropiere în cadrul emisiunii Ferma

Unul dintre momentele care îi vor face, cu siguranță, pe fanii emisiunii să dorească să urmărească „Ferma” este sărutul care a avut loc între Viviana Sposub și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea.

Cei doi fac parte din echipa care se va lupta pentru marele premiu în cadrul emisiunii, dar se pare că apropierea dintre cei doi a ajuns mai departe decât oricine ar fi crezut. Astfel, cei doi au avut un sărut pasional în cadrul show-ului de la Pro TV, când s-au sărutat cumare patos. Nu numai fanii au fost surprinți la vederea acestei scene, ci și ceilalți concurenți, care nu s-ar fi așreptat ca la „Ferma” să se formeze cupluri.

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu?

Rămâne de văzut ce s-a petrecut, de fapt, acolo și care sunt explicațiile celor doi, care încă au comentat nimic referitor la această scenă care a fost acum făcută publică.

Totuși, George Burcea a făcut un prim pas în a recunoaște că există, într-adevăr, o relație între el și Viviana Sposub, pentru că a postat pe rețelele de socializare clipul de promovare al emisiunii, în care cei doi se sărută.

Emisiunea „Ferma” din acest an are un concept diferit față de celelalte de până acum, pentru că este o confruntare între săteni și orășeni. Astfel, din echipa sătenilor fac parte

Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei. Echipa orășenilor este formată din George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

George Burcea si Viviana Sposub
George Burcea si Viviana Sposub s-au sărutat
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: