Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu are George Burcea la Ferma, de la Pro TV! Fostul soţ al Andreei Bălan, contract pe o sumă neaşteptată

Ce salariu are George Burcea la Ferma, de la Pro TV! Fostul soţ al Andreei Bălan, contract pe o sumă neaşteptată

Ce salariu are George Burcea la Ferma, de la Pro TV

George Burcea este unul dintre cei 16 participanți la emisiunea Ferma, difuzată pe Pro Tv. Actorul a reușit să semneze un contract, după mai multe luni de inactivitate. Pe ce sumă de bani a acceptat George să participe în noul sezon al emisiunii?

Ce salariu are George Burcea la Ferma, de la Pro TV! Fostul soţ al Andreei Bălan, contract pe o sumă neaşteptată

George Burcea, fostul soț al cântăreței Andreei Bălan va fi unul dintre cei 16 concurenți ai emisiunii Ferma. După multe luni de activitate, George, de profesie actor, a reușit să semneze un contract cu producția pentru a participa în noul sezon Ferma.

Potrivit Cancan.ro, se pare că actorul pare să nu aibă noroc la bani,acest contract fiind singurul venit al acestuia. George Burcea, pare că se numără printre vedeteșe cu cel mai mic câștig al emisiunii.

Conform sursei citată, Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii săi. Acesta ar câștiga aproximatic 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în Fermă.

Andreea Bălan ar fi încercat să-l scoată din emisiune

La scurt timp după ce s-a aflat că George va concura în noul sezon, Andreea Bălan i-ar fi sunat pe producătorii reality show-ului și le-ar fi cerut să-l scoată din competiție. Recent, aceasta ar fi primit cadou o vacanță peste hotare, unde ar intenționa să plece cu noul său iubit și cele două fetițe pe care le are împreună cu George. Dar, ar avea nevoie de semnătura fostului soț pentru a-și scoate fetele din țară. Cum acesta este cam ocupat în ultima perioadă, Andreea ar fi încercat pe mai multe căi să obțină semnătura.

Aceasta a luat legătura cu producătorii și a încercat să facă presiuni pentru a i se permite să ia legătura cu George, dar i s-a explicat că acest lucru nu este posibil și că actorul nu poate interacționa cu nimeni din exterior pe durata filmărilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: