Redactia.ro
Home » Monden » Nu se mai ascund! Andreea Bălan și noul iubit, surprinși de paparazzi în plină zi FOTO

Nu se mai ascund! Andreea Bălan și noul iubit, surprinși de paparazzi în plină zi FOTO

GALERIE FOTO (5) Andreea Bălan

Andreea Bălan și iubitul ei nu se mai ascund de ochii curioșilor. Cei doi s-au afișat împreună fără să se mai ascundă de această dată, iar fotografiile vorbesc de la sine. Cei doi par foarte îndrăgostiți, se țin de mână și zîmbesc tot timpul.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund

După ce au avut o perioadă de câteva săptămâni în care s-au ascuns, Andreea Bălan și actualul ei iubit, Tiberiu Argint, nu se mai feresc de ochii lumii. Cei doi au fost zăriți împreună, zâmbitori și foarte fericiți, în timp ce se plimbau prin București.

Prima dată când au apărut împreună în public, Tiberiu Argint și Andreea Bălan s-au ferit de ochii curioșilor și mai mult decât atât, vedeta se temea că procesul său de divorț sau încercarea de a obține custodia fetelor ar putea fi afectate de faptul că are o relație cu un alt bărbat.

Astfel, Andreea Bălan a ajuns să se deghizeze pentru a merge la casa iubitului ei fără a fi recunoscută.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint
Andreea Bălan și Tiberiu Argint la plimbare în București. Foto: Click!

Andreea Bălan, mesaj pentru femeile divorțate

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a transmis și un mesaj pentru toate femeile care au trecut printr-un divorț. Artista declara pe contul său de YouTube că viața unei femei începe abia după ce a divorțat, iar ea poate fi în continuare fericită și singură.

”Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața. De abia începe viața!

Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, înseamnă că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să mergi înainte.  Nu se termină viața așa… Există viață după divorț, există lucruri frumoase, te regăsești pe tine, poți fi fericită și singură… Nu încetați să sperați, să iubiți și să vă iubiți”, a transmis Andreea Bălan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: