Redactia.ro
Home » TV » Ferma, sezonul 5, Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de marți, 8 septembrie

Ferma, sezonul 5, Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de marți, 8 septembrie

Emisiunea Ferma de la Pro TV

Ferma. Orășeni vs Săteni va debuta marți de la ora 21.30, la Pro TV. Se anunță un sezon mult mai intens și mai dur decât precedentele, iar concurența va fi acerbă.

Protagoniștii reality show-ului din acest sezon sunt 8 orășeni pentru care viața la țară este ceva cu totul nou și 8 săteni, care nu ar renunța niciodată la modul de viață cu care au fost obișnuiți. Și în acest sezon, la Ferma. Orășeni vs Săteni, gazda va fi Mihaela Rădulescu. Ea va fi alături de concurenți de trei ori pe săptămână: marțea de la 21:30, miercurea de la 22:30 și joia de la 21:30. Va fi ajutată de Cristi Bozgan. Renumit ca specialist în tehnici de supraviețuire acesta se va ocupa de antrenamentele participanților la emisiune.

Cine participă în acest sezon la Ferma. Orășeni vs Săteni

Cei 8 săteni care intră în luptă și speră să facă față provocărilor sunt: Andrei Stoica, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, George Burcea, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și Anisia Gafton.

„Sunt un om care se adaptează repede în orice situație și asta datorită tuturor experiențelor prin care am trecut până la 32 de ani. Târziu am înțeles că până nu treci tu prin x situație, nu știi cum e. Iar când am început să experimentez, am înțeles că viața nu-i decât despre a avea. Ci despre drumul prin care poți obține ceva ce-ți dorești din toată inima. Știu să fac orice fel de mâncare, chiar și sarmale sau cozonaci, să fac curățenie, să mult vaca, oile, să construiesc sau să dărâm. Practic, sunt omul bun la toate”, a spus George Burcea.

Din echipa orășenilor fac parte: Elena Chiriac, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Anda Adam, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.
Și în acest sezon premiul cel mare râvnit de toți concurenții este de 50.000 euro. Noutatea din acest an o reprezintă un show exclusiv online, pe PRO TV PLUS: Ferma.
Acesta va fi prezentat de Vali Bărbulescu. Împreună cu un invitat va discuta despre ceea ce se întâmplă în Fermă. Rămâne de văzut cine va reuși să fac față cât mai bine sarcinilor primite și unui nou stil de viață. Orășenii sau sătenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: