Redactia.ro
Home » TV » Este oficial! S-a anunțat premiera emisiunii Ferma 2020

Este oficial! S-a anunțat premiera emisiunii Ferma 2020

GALERIE FOTO (4) Ferma 2020

Emisiunea Ferma difuzată pe Pro Tv va veni în atenția telespectatorilor cu un nou format inedit. În această ediție se vor lupta Orășenii vs. Sătenii pentru marele premiu în valoare de 60.000 euro.

Este oficial! S-a anunțat premiera emisiunii Ferma 2020.

Conform echipei de producție a emisiunii Ferma, premiera noului sezon va avea loc în data de 8 septembrie, de la ora 21.30.

În acest sezon, vedetele se vor lupta din răspunteri pentru a căștiga marele premiu, dar fiecare va face parte din tabere diferite. Orășenii versus Sătenii se vor lupta cot la cot și vor face față tuturor provocărilor pentru a ajunge în marea finală.

Ferma 2020

Opt săteni și opt orășeni vor demonstra că sunt pregătiți să-și testeze puterea în funcție de mediul din care provin. Vedetele vor fi nevoite să facă față provocărilor și să aibă strategii puternice pentru a ajunge în marea finală.

Moderatoarea emisiunii va fi Mihaela Rădulescu, cea care i-a ajutat și în sezonul trecut pe foștii concureți, alături de Cristi Bozgan, care va ajuta cele două tabere să supraviețuiască. Prezentatoarea le-a permis fanilor săi să tragă un ochi în culisele noului sezon Ferma. Aceasta a postat mai multe fotografii pe Instagram din locul în care vor locui cei 16 concurenți.

 

Cine sunt concurenții noului sezon „Ferma 2020”

În cursa pentru marele premiu, se vor lupta opt săteni și opt orășeni. Cei 16 concurenți vor împărtășii momente unice și de neuitat.

Din echipa sătenilor, vor face parte Andrei Stoica, Octavian Ciovică, Gabriel Toader, Anisia Gafton, Anna Lesko, Ana Maria Ababei, Viviana Sposub și George Burcea. De cealaltă baricadă, și anume în echipa orășenilor, vor lupta împreună, Bogdan Stoica, Alina Pușcău, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Cezar Ouatu și George Piștereanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: