Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt noii concurenți de la emisiunea Ferma, transmisă de Pro TV

Cine sunt noii concurenți de la emisiunea Ferma, transmisă de Pro TV

GALERIE FOTO (3) Cine sunt noii concurenți de la emisiunea Ferma

Noul sezon al emisiunii Ferma difuzată pe Pro Tv va începe în curând. Deși nu se știe data începerii noului sezon, s-a anunțat cine o să participe în acest an pentru câștigarea marelui premiu de 50.000 de euro.

Cine sunt noii concurenți de la emisiunea Ferma, transmisă de Pro TV

Noul sezon al producției Ferma de la Pro Tv va începe în curând. Telespectatorii sunt nerăbdătorii să urmărească cele mai intense momente trăite de cei 16 participanți ai emisiunii.

De această dată, emisiunea va prezenta două tabere, formată din Orășeni și Săteni. Așadar, opt concurenți vor face parte din echipa orășenilor, și alți opt din echipa Sătenilor.

Printre concurenții care vor lupta cot la cot pentru a câștiga marele premiu din acest sezon sunt, Anna Lesko, Cezar Oautu, Octavian Ciovică, Alina Pușcău, Ana Maria Ababei, Viviana Sposub, George Burcea, Gabriel Toader, Andrei și Bogdan Stoica, Anda Adam, George Piștereanu, Paul Diaconescu, Anisia Gafton și Giulia Nahmany.

Evident, moderatorul emisiunii va fi tot Mihaela Rădulescu, care îi va susține pe fiecare în cursa pentru supraviețuire. Prezentatoarea va fi ajutată de Cristi Bozgan, care îi va ajuta pe concurenți să supraviețuiască și în această cursă.

Concurenții noului sezon „Ferma”

Deja echipele au fost formate, la fel și concurenții care vor face parte din aceste grupe. Astfel, în echipa sătenilor va lupta Anna Lesko, George Burcea, Anisia Gafton, Ana Maria Ababei, Viviana Sposub, Octavian Ciovică, Gabriel Toader și Andrei Stoica.

Din echipa adversă va face parte Bogdan Stoica, Alina Pușcău, Anda Adam, Giulia Nahmany, George Piștereanu, Paul Diaconescu și Cezar Ouatu. Cei 16 concurenți de la Ferma  vor trebui să lupte și să aibă strategii bine puse la punct pentru a face față tuturor provocărilor.

Candva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă, spune Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: