Redactia.ro
Home » TV » Unde se află casa în care se filmează noul sezon Ferma, produs de Pro TV

Unde se află casa în care se filmează noul sezon Ferma, produs de Pro TV

Noul sezon al emisiunii Ferma va începe pe 8 septembrie, iar locul unde va fi filmată i-a surprins pe toți cei care așteaptă cu nerăbdare noua ediție.

Cei 16 concurenți vor trebui să lupte pentru marele premiu la ferma din Cocani, județul Dâmbovița, în acelați loc în care au fost filmate și sezoanele anterioare ale emisiunii.

Unde se află casa în care se filmează noul sezon Ferma, produs de Pro TV

Noul sezon al show-ului Ferma își anunță premiera pe 8 septembrie. Acesta se va filma în același loc în care s-a filmat și primul sezon, mai exact în Cocani, județul Dâmbovița.

16 vedete se vor lupta pentru a supraviețui și pentru a face față provocărilor. Fanii emisiunii au fost surprinși de faptul că Mihaela Rădulescu, s-a reîntors pentru a fi alături de concurenți, așa cum a fost și în primul sezon.

Alături de prezentatoare va fi și Cristian Bozgan, cel care le-a fost alături concurenților anteriori în cursa pentru marele premiu. Conform trustului, filmările merg strună deja de o lună, chiar dacă unii telespectatori se așteptau ca noul sezon să fie amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Ferma 2020. Orășenii versus Sătenii

Noul sezon Ferma 2020 va putea fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi. În marea cursă pentru supraviețuire, s-au înscris 16 vedete, care își vor dovedi puterea și curajul.

Vedetele care se vor lupta cot la cot pentru a câștiga competiția, se află Anna Lesko, Cezar Ouatu, Alina Pușcău, Ana Maria Ababei, Viviana Sposub, Bogdan și Andrei Stoica, Anda Adam, George Burcea, George Piștereanu, Paul Diaconescu, Anisia Gafton, Giulia Nahmany, Gabriel Toader, Octavian Ciovică.

Din echipa Orășenilor fac parte Anda Adam, Giulia Nahmany, Alina Pușcău, Bogdan Stoica, Paul Diaconescu și Cezar Ouatu.

De altă baricadă, în echipa sătenilor se află Anna Leskp, George Burcea, Anisia Gafton, Ana Maria Ababei, Octavian Ciovică, Viviana Sposub, Gabriel Toader și Andrei Stoica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: