Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, reacție furibundă la adresa Vivianei Sposub după ce s-a sărutat cu George Burcea la Ferma

Mihaela Rădulescu, reacție furibundă la adresa Vivianei Sposub după ce s-a sărutat cu George Burcea la Ferma

Mihaela Rădulescu, reacție furibundă la adresa Vivianei Sposub

Scene contraversate la Ferma Orășeni vs Săteni. Viviana Sposub și George Burcea au împărțit un sărut pătimaș, care a stârnit numeroase reacții la adresa asistentei Tv și a actorului.

Fosta asistenta de la emisiunea Vorbea Lumea a fost criticată dur de moderatoarea emisiunii Mihaela Rădulescu. Ce a deranjat-o pe fosta jurată de la Românii au Talent?

Mihaela Rădulescu, reacție furibundă la adresa Vivianei Sposub după ce s-a sărutat cu George Burcea la Ferma

După scurt timp de la premiera sezonului 5 al emisiunii Ferma, difuzată pe Pro Tv, deja între concurenți s-au creat legături amoroase.

Viviana Sposub și George Burcea sunt doi dintre concurenții care și-au dat frâu liber sentimentelor și ș-au sărutat. Fosta asistentă de la Vorbește Lumea a fost criticată de Mihaela Rădulescu, iar motivul este faptul că aceasta nu își face treaba în Fermă și nu își ajută colegii.

Adunați toți la masă, Mihaela Rădulescu a criticat-o dur pe Viviana, care a izbucnit în plâns. Revoltată că Bogdan Stoica a muncit în locul acesteia, Mihaela a întrebat-o de ce nu a muncit.

Cu lacrimi în ochi, Viviana a spus că îi este rău în fiecare lună, având dureri insuportabile, motiv pentru care nu a reușit să îl ajute pe Bogdan în treburile fermei. „Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a spus și Viviana Sposub.

Reacția acidă a Mihaelei Rădulescu la adresa Vivianei Sposub

Deranjată de atitudinea Vivianei, Mihaela a subliniat faptul că dacă se știa că fosta asistenta Tv are probleme de genul, nu era acceptată în această emisiune.

În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici” a continuat Mihaela Rădulescu.

În noul sezon Ferma. Orășeni vs. Săteni, 16 vedete se luptă să supraviețuiască în cele mai grele condiții și să le facă față tuturor provocărilor.

Din echipa Orășenilor fac parte, Anda Adam, Cezar Ouatu, Bogdan Stoica, Alina Pușcașu, Giulia Nahmany, George Piștereanu, Paul Diaconescu, iar din echipa Sătenilor, fac parte Anna Lesko, Viviana Sposub, George Burcea, ANisia Gafton, Ana Maria Ababei, Octavian Ciovică, Gabriel Toader și Andrei Stoica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: