Redactia.ro
Home » TV » FERMA 2020: Scandal monstru între Mihaela Rădulescu și Cezar Ouatu

FERMA 2020: Scandal monstru între Mihaela Rădulescu și Cezar Ouatu

FERMA 2020: Moment tensionat în cadrul emisiunii Ferma: Orășeni vs. Săteni. Prezentatoarea show-ului a văzut declarațiile făcute de Cezar Ouatu și l-a certat pentru atitudinea sa de față cu ceilalți colegi. ”Știi bine la ce mă refer. Ai umplut casa de o poveste care nu are legătură cu realitatea!”, i-a explicat Mihaela Rădulescu.

Întregul scandal a pornit de la faptul că Cezar Ouatu a încălcat regulamentul

FERMA 2020: În timpul emisiunii, prezentatoare tv i-a spus lui Cezar Ouatu pe un ton răstit: ,,Nu suntem la nivelul de jurat pe Dumnezeu. Ascultă-mă pentru ultima dată. Eu sunt Mihaela Rădulescu! Eu sunt o persoană destul de normală la cap. Nu mai vreau să aud asta cu jur pe Dumnezu pentru că este o blasfemie. Termină cu asta, vorbim între oameni normali. Fără jurat pe Dumnezeu și pe copii, terminați cu asta.”

Pentru a-și motiva ieșirea, Mihaela Rădulescu a pus filmulețul în care Cezar a trișat și i-a arătat în fața tuturor că a încălcat regulamentul și nici nu a ascultat-o atunci când i-a atrsa atenția.

Lista concurenților din noul sezon

Noul sezon al show-ului Ferma a început pe 8 septembrie. Acesta se va filma în același loc în care s-a filmat și primul sezon, mai exact în Cocani, județul Dâmbovița.

Vedetele care se lupta cot la cot pentru a câștiga competiția, se află Anna Lesko, Cezar Ouatu, Alina Pușcău, Ana Maria Ababei, Viviana Sposub, Bogdan și Andrei Stoica, Anda Adam, George Burcea, George Piștereanu, Paul Diaconescu, Anisia Gafton, Giulia Nahmany, Gabriel Toader, Octavian Ciovică.

Din echipa Orășenilor fac parte Anda Adam, Giulia Nahmany, Alina Pușcău, Bogdan Stoica, Paul Diaconescu și Cezar Ouatu.

De altă baricadă, în echipa sătenilor se află Anna Leskp, George Burcea, Anisia Gafton, Ana Maria Ababei, Octavian Ciovică, Viviana Sposub, Gabriel Toader și Andrei Stoica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: