Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu a apărut în public după speculațiile despre divorțul de soțul ei. Ce a declarat artista

Alina Sorescu a apărut în public după speculațiile despre divorțul de soțul ei. Ce a declarat artista

GALERIE FOTO (2) Alina Sorescu a apărut în public după speculațiile despre divorțul de soțul ei. Ce a declarat artista

Alina a avut prima apariție la TV, după ce au apărut mai multe speculații cu privire la divorțul dintre ea și soțul ei. Artista a făcut declarații șocante!

Alina Sorescu a apărut în public după speculațiile despre divorțul de soțul ei. Ce a declarat artista

Alina Sorescu și-a făcut apariția în această dimineață la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde a vorbit despre proiectele sale cu micuții. Artista radia de fericire, în ciuda zvonurilor care au apărut în mediul online legat de divorțul dintre ea și soțul ei. Mai mult, aceasta purta încă un inel de deget, ceea ce ar putea însemna că cei doi nu au de gând să divorțeze.

Alina Sorescu a apărut în public după speculațiile despre divorțul de soțul ei. Ce a declarat artista
Alina Sorescu a apărut în public după speculațiile despre divorțul de soțul ei. Ce a declarat artista

Zvonurile au apărut după ce, Alina Sorescu și soțul ei au apărut din ce în ce mai rar împreună. Mai mult, se vorbea chiar și de un posibil divorț între ei. Cu toate acestea, artista și-a apărat familia de fiecare dată, refuzând să comenteze prea mult pe marginea subiectului.

Alina Sorescu nu a venit singură la emisiunea matinală de la Antena 1, moderată de Răzvan Simion și Dani Oțil, ci alături de trupa de copii “Picii lu’ Soreasca”. În platoul emisiunii, artista a cântat și a părut relaxată și împlinită din toate punctele de vedere.

“Suntem foarte fericiți să fim aici. Acum că a venit toamna așteptăm noi membrii în trupă. Și cel mai important așteptăm un nou pici, un bebe, cel al lui Dani. Peste câțiva anișori îl așteptăm în trupa noastră”, a spus Alina Sorescu.

Cum a reacționat Alina Sorescu la zvonurile cum că soțul ei a înșelat-o

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și au împreună două fetițe. De-a lungul timpului s-a tot zvonit că între cei doi există tensiuni și că se gândesc la divorț, însă de fiecare dată aceștia au dezmințit informațiile apărute.

De data aceasta însă, Alexandru Ciucu a fost surprinsă de paparazzi în timp ce urca într-un apartament cu o tânără, care este și prietenă cu Alina Sorescu. După ce au apărut zvonurile că designer-ul o înseală pe artistă, aceasta face acum primele declarații despre subiect.

Cântăreața a fost recent invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. Acolo, Cristi Brancu, prezentatorul show-ului, a întrebat-o despre speculațiile apărute în care protagonist este Alexandru Ciucu, soțul ei. Cântăreața a fost foarte discretă în declarații.

”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Prima TV Alina Sorescu, conform click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: