Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Alina Sorescu la zvonurile cum că soțul ei a înșelat-o? ”Nu fac din viața mea un spectacol”

Cum a reacționat Alina Sorescu la zvonurile cum că soțul ei a înșelat-o? ”Nu fac din viața mea un spectacol”

GALERIE FOTO (2)

Alina Sorescu a făcut primele declarații despre zvonurile apărute în presă cum că, soțul ei, Alexandru Ciucu, ar fi înșelat-o cu prietena ei! Artista a vorbit și despre divorț.

Cum a reacționat Alina Sorescu la zvonurile cum că soțul ei a înșelat-o? ”Nu fac din viața mea un spectacol”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și au împreună două fetițe. De-a lungul timpului s-a tot zvonit că între cei doi există tensiuni și că se gândesc la divorț, însă de fiecare dată aceștia au dezmințit informațiile apărute.

De data aceasta însă, Alexandru Ciucu a fost surprinsă de paparazzi în timp ce urca într-un apartament cu o tânără, care este și prietenă cu Alina Sorescu. După ce au apărut zvonurile că designer-ul o înseală pe artistă, aceasta face acum primele declarații despre subiect.

Cântăreața a fost recent invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. Acolo, Cristi Brancu, prezentatorul show-ului, a întrebat-o despre speculațiile apărute în care protagonist este Alexandru Ciucu, soțul ei. Cântăreața a fost foarte discretă în declarații.

”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Prima TV Alina Sorescu, conform click.ro.

Artista în vârstă de 34 de ani nici nu a negat, nici nu a confirmat zvonurile, dar a ținut neapărat să facă declarații despre reușitele ei.

”Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am văzut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus artista la TV.

Cine este femeia alături de care s-a afișat Alexandru Ciucu

Recent, Alexandru Ciucu a fost protagonistul unor imagini spectaculoase, după ce paparazzi spynews.ro, l-au surprins petrecându-și întreaga după-amiază în compania unei blonde. Pentru că cei doi au întâmpinat dificultăți din cauza restricțiilor impuse de lege în contextul pandemiei de coronaviru, nu au putut lua cina la restaurant așa că, au trecut la nivelul următor și au mers direct în apartamentul blondinei.

După apariția acestor imagini, Alexandru Ciucu a declarat că nici nu poate fi vorba despre divorț între el și soția sa, Alina Sorescu, însă s-a aflat cine este femeia cu care celebrul designer a petrecut ore bune. Aceasta se numește Georgiana Stavrositu și este chiar una dintre cele mai bune prietene ale soției designerului român, Alina Sorescu.

Georgiana are în jur de 35 de ani și de 15 ani și-a deschis un salon de fițe în nordul Capitalei, în aproprierea parcului Herăstrău, fiind de meserie hairstylist. În ultimul timp, afacerea ei a avut din ce în ce mai mult succes, iar nume însemnate ale televiziunii și ale showbiz-ului românesc au călcat pragul salonului, printre care și Andreea Berecleanu sau Alina Crișan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: