Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu i-a dat șah mat lui Alexandru Ciucu. Detaliul care a ieșit la iveală

Alina Sorescu i-a dat șah mat lui Alexandru Ciucu. Detaliul care a ieșit la iveală

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut o căsnicie timp de 12 ani. Problemele din cuplu i-au făcut să spună „stop“, iar la începutul anului blondina a depus actele de divorț. Chiar dacă divorțul nu s-a pronunțat încă, artista pare că își vede liniștită de drum și se consideră deja o femeie liberă.

Detaliul care dovedește că Alina Sorescu se consideră o femeie liberă

După cum o cunoaștem pe Alina Sorescu, artista este foarte dedicată planului profesional. Așa se face că, în această perioadă când unele femei ar aprecia să fie departe de muncă și angajamente, artista a lansat o nouă piesă. Melodia „Suflet de copil“, în colaborare cu Edward Sanda și cu elevii ei de la „Picii lu’ Soreasca”, școala de muzică pe care a lansat-o în 2011, a fost lansată marți, 24 mai.

Este o piesă sensibilă, dedicată celor mici, dar și celor mari. Alina este extrem de potrivită pentru un astfel de proiect. Solista radiază în videoclipul regizat de Ionuț Trandafir, poartă ținute colorate și un machiaj fresh, zâmbește, dansează și emană energie bună.

Până aici, totul normal. Însă, ce ne-a atras atenția este faptul că artistei îi lipsește o bijuterie importantă. Și anume verigheta. Pare că Alina a renunțat deja la verighetă, semn că se consideră o femeie liberă.

Alina Sorescu i-a dat șah mat lui Alexandru Ciucu

Divorțul poate fi o experiență dificilă, uneori chiar traumatizantă atât pentru părinți, cât și pentru copii. „Bătălia“ pentru custodia copiilor a început și în cazul lor. Se pare că artista a câștigat prima luptă după ce Alexandru Ciucu a cerut, prin ordonanță preşedinţială, ca fetițele să aibă domiciliu la el. Instanța a decis că Raisa și Carolina vor locui cu mama lor, cel puțin până la finalizarea procesului de divorț.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt”, povestea cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: